wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
czysta 1 już średnio po 1.63,myślę że poniżej 1.5 wyląduje dobrze by było żeby scenariusz akagiego się nie sprawdził dzisiaj,bo mogą być komplikacje. Aczkolwiek Serbowie totalnie rozbici, na pół gwizdka są do rozwalenia
chociaż coś mi mówi że nasi tego jutro nie przegrają a do tego jeszcze Pacyfon obstawia Spain więc może być różnie
Zbyt zaawansowani technicznie na nas. Nie umiemy z takimi grać. Przypomina mi Hiszpania-Polska 6:0 z 2010 (pozdro rymo). Wg mnie szanse marne i buk zapłacze. pacyfek podał optymistyczne rezultaty
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: Lukasz111
Originally Posted By: aker
Czyli pewny trójniaczek: Dania+Italia+Hiszpania
chociaż coś mi mówi że nasi tego jutro nie przegrają a do tego jeszcze Pacyfon obstawia Spain więc może być różnie
Zbyt zaawansowani technicznie na nas. Nie umiemy z takimi grać. Przypomina mi Hiszpania-Polska 6:0 z 2010 (pozdro rymo). Wg mnie szanse marne i buk zapłacze. pacyfek podał optymistyczne rezultaty
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Jeśli sądzicie, że naród serbski po blamażu wczoraj, położy się i wypnie tyłki przed taką piłkarską potęgą jak Dania, to jestem zdziwiony Waszym tokiem rozumowania.