wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
A propo Dunów to od razu skojarzenie z Polska Stany 2002 (ten mecz co jakaś banda chuja wywiesiła szmatę ), wtedy jeszcze nie grałem a widzę że kursy na USA były ok 2. Oj grubo bym popłynął wtedy
No to holenderka prawdziwy fan. Takie czasy nastali, że jak mecz nietypowany/nie typowany to już się cieżko ogląda. Nawet z LM już tak jest wyprali nam mózgi.
No to holenderka prawdziwy fan. Takie czasy nastali, że jak mecz nietypowany/nie typowany to już się cieżko ogląda. Nawet z LM już tak jest wyprali nam mózgi.
Lubię piłkę popatrzeć jak jest o coś ligowa młócka mnie nudzi poza Wisłą i Poolem
zobaczymy White, za dużo turniejów widziałem, gdzie przegrany zespół po 2 meczach, gdzie każdy skazywał ich na sromotną porażkę, w trzecim grając o nic, właśnie pokazywali się z najlepszej strony
Mafia podaj taki jeden mecz, najlepiej jeszcze z turnieju z takim systemem premiowania awansu jak na ME-21
wHiTe_StAr
Fundator
Originally Posted By: VVega
Originally Posted By: mafia
zobaczymy White, za dużo turniejów widziałem, gdzie przegrany zespół po 2 meczach, gdzie każdy skazywał ich na sromotną porażkę, w trzecim grając o nic, właśnie pokazywali się z najlepszej strony
Mafia podaj taki jeden mecz, najlepiej jeszcze z turnieju z takim systemem premiowania awansu jak na ME-21
wHiTe_StAr
Fundator
Nieno to byl zart, taka srednio to byla nasza najlepsza strona o ktorej pisze mafia. Ale to Polska USA o ktorym wspominalem juz sie pod to raczej wpisuje. Chociaz juz nie pamietam czy Stany o 3 pkt musialy grac wtedy