mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
wyraziłem radość, nic nie przyklepywałem, nie zagram w tym meczu nawet overu 1 auta, dla mnie to jeden z ważniejszych meczów mojego dorosłego życia igrzyska olimpijskie uwielbiam, zobaczyć tam naszych piłkarzy to będzie coś pięknego
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Miguel Angel Falasca, były siatkarz, mistrz Europy, przez wiele lat związany - najpierw jako zawodnik, a później jako trener - z PGE Skrą Bełchtów, zmarł w sobotę na atak serca - informuje czołowy hiszpański dziennik "Marca". Hiszpan miał 46 lat.
Ja mam swoją teorię, zbliżoną do waflowej. Jeśli nie będzie pogromów dla Dunów/Hiszp to po co Francja-Rumunia mają się ustawiać na remis. Porażka Rum jedną czy dwoma bramkami również daje obu awans. Wtedy bezpieczniej się ustawić na wygraną FRA niż ryzykowny remis a niech wpadnie jakiś przypadkowy babol w końcówce i Rumuni wygrają. Wtedy Francja leci. Remis śliski temat.
Rumuni urządza bilans bramkowy. Ale grają jako ostatni. Teraz nie warto grać remisu. Trzeba poczekać na wyniki innych grup. Ale i wtedy będzie korekta kursów w zależności od sytuacji.
Ja mam swoją teorię, zbliżoną do waflowej. Jeśli nie będzie pogromów dla Dunów/Hiszp to po co Francja-Rumunia mają się ustawiać na remis. Porażka Rum jedną czy dwoma bramkami również daje obu awans. Wtedy bezpieczniej się ustawić na wygraną FRA niż ryzykowny remis a niech wpadnie jakiś przypadkowy babol w końcówce i Rumuni wygrają. Wtedy Francja leci. Remis śliski temat.
Tam miałem na myśli ewentualny pogrom Italii a nie Spain.