burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: burbon
a weź przestań holenderka, weź...co to, Ty życia nie znasz ??? taki kabanos i takie zgrabne opalone nogi... to jakaś kolejna wersja " Piękna i Bestia " ?? szkoda mi Biczyka, ale to się kurwa, nie może udać
Ona kocha moje wnętrze
taaa.... wnętrze.. wnętrze twojego tapczanu, gdzie trzymasz "kanapki" z sieki
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Originally Posted By: latajaca_holenderka
Originally Posted By: burbon
a weź przestań holenderka, weź...co to, Ty życia nie znasz ??? taki kabanos i takie zgrabne opalone nogi... to jakaś kolejna wersja " Piękna i Bestia " ?? szkoda mi Biczyka, ale to się kurwa, nie może udać
A co Ty myślisz że my tylko ma kasę i wygląd lecimy
Gdyby tak było to 90% tego forum by tylko na ręcznym jechało
burbon
Smakosz jedzenia i alko
niestety, masz rację...nasze piękne tradycje kulinarne, by zabili.. dobrze, że są tacy co z tym zawalczyli jakiś czas temu, i widać już postępy, widać powrót do naszych kulinarnych korzeni..
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: forty
Zorba,dobre sobie. Pelikany.Wszystko łykają.
jadłeś kiedyś pieczoną pulardę ? Vichyssoise z langustynką i małżami ? Bouillabaisse ? Medaliony z jelenia flambirowane w armaniaku? Tort dacqouise ? Cafe gourmand ? Fale dunaju na porzeczkowej piance? Horiatiki? i kto tu jest Pelikan ?
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: forty
Zorba,dobre sobie. Pelikany.Wszystko łykają.
jadłeś kiedyś pieczoną pulardę ? Vichyssoise z langustynką i małżami ? Bouillabaisse ? Medaliony z jelenia flambirowane w armaniaku? Tort dacqouise ? Cafe gourmand ? Fale dunaju na porzeczkowej piance? Horiatiki? i kto tu jest Pelikan ?
i jeszcze panierowany w jajku i bułce smażony czarny salceson