jak na nasze mozliwości to tak, w końcu jest mowa o kimś kto grał i strzelał, a nie jakieś wynalazki, trzeci strzelec w Serbii w poprzednim sezonie 18 bramek 5 asyst, wyceniany na transfermarkcie na 1,75 mln euro
Mierzy masę ciała, wskaźnik BMI, procent tkanki tłuszczowej i wody w organizmie, a także masę mięśni i kości.
to nie waga, więc... Waga, służy do ważenia !!!!
Kurde zamiast chłopakowi pogratulować że zaczyna dbać o siebie i waga w dół ( chociaż wiadomo czemu ostry seks i spacery w słońcu = mega odwodnienie ) to tylko chichotki i podśmiechujki z Niego co za chamstwo na forum
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
a weź przestań holenderka, weź...co to, Ty życia nie znasz ??? taki kabanos i takie zgrabne opalone nogi... to jakaś kolejna wersja " Piękna i Bestia " ?? szkoda mi Biczyka, ale to się kurwa, nie może udać
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: burbon
a weź przestań holenderka, weź...co to, Ty życia nie znasz ??? taki kabanos i takie zgrabne opalone nogi... to jakaś kolejna wersja " Piękna i Bestia " ?? szkoda mi Biczyka, ale to się kurwa, nie może udać
A co Ty myślisz że my tylko ma kasę i wygląd lecimy
Gdyby tak było to 90% tego forum by tylko na ręcznym jechało