Hehe,nie zagladalem tam, ale Burbi kiedys trafil chyba, zreszta druzynie Murinho tez sie zdarzalo wygrac wiecej niz 1 do 0, , wystarczy Burbi to taki samograjek troche, wystarczy mu nie przeszkadzac, a tu widze szyderkowanie non stop. Haczyk moge sie dolozyc do puli jak juz zalogowalem sie, obiecalem ze hazardu juz nie bede uprawial ale potraktuje to jako zabawe
dokładnie,nasz typer jest jak długa partia szachów. Idealna opcja dla tych co już rzucili hazard ale troszkę adrenalinki by chcieli poczuć. Za marne 5 dyszek,przez pół roku co weekend będą siadali z zimnym piwkiem w ręce do oglądania ekstraklasy i przeżywali emocje jakby mieli grube kupony w grze
hehe,White star z Haczykiem to chyba w jednej firmie call center dywany sprzedaja , bo od Termomiksow to Fechu jest . Daj Haczyk nr konta to wysle dzis wieczorem, ale dojdzie dopiero ok wtorku lub srody bo z niemieckiego konta musze wyslac
hehe,White star z Haczykiem to chyba w jednej firmie call center dywany sprzedaja , bo od Termomiksow to Fechu jest . Daj Haczyk nr konta to wysle dzis wieczorem, ale dojdzie dopiero ok wtorku lub srody bo z niemieckiego konta musze wyslac
Hehe, z tym Lewym to rzeczywiscie go ponioslo troszke, ale chyba fakt ze on go wypatrzyl, kumpel mi opowiadal.. podobno w jakies ksiazce jest ta historia, ze kiedys po meczu Znicza chlopaki chcieli sobie popic, i Lewy tam tez laduje sie do auta a kumple go wyrzucili mowiac cos w stylu< Lewy Ty zostajesz , z Ciebie moze jeszcze cos wyrosnie, z nas i tak juz nic nie bedzie<
Hehe, z tym Lewym to rzeczywiscie go ponioslo troszke, ale chyba fakt ze on go wypatrzyl, kumpel mi opowiadal.. podobno w jakies ksiazce jest ta historia, ze kiedys po meczu Znicza chlopaki chcieli sobie popic, i Lewy tam tez laduje sie do auta a kumple go wyrzucili mowiac cos w stylu< Lewy Ty zostajesz , z Ciebie moze jeszcze cos wyrosnie, z nas i tak juz nic nie bedzie<
no a ja słyszałem jak się jeden poświęcał i wypijał kolejkę za Lewego co by ten mógł zostać lepszym piłkarzem