Tak sobie szukam zaczepienia na ten wzrost kursów na Jagę.
Kulesza kasę zrobił i dalej robi na discopolo.
Świerczewski z Rakowa sprzedaje elektronikę przez internet.
Może jakiś wspólny biznes zaplanowali i to w ramach rozliczenia.
3 lata temu ujebaliśmy u siebie z beniaminkiem Wisłą Płock 2 lata temu wtopa z beniaminkiem Sandecją rok temu porażka z beniaminkiem Miedzią przypadek ? dlatego pewnie takie spadki
Za duzo ludzi mysle Akagi musialoby byc wtajemniczonych. A biedni i tak nie sa.Mi sie wydaje ze w tych czasach ciezko jest dobrze ustawic mecz pilki noznej. Wszystko jest monitorowane, nagrywane, nawet policjanci chyba juz nie biora takich lapowek. Pamietam Widzew kiedys sprzedal jakis mecz, a ktorys Litwin nie byl wtajemniczony i bramke strzelil to podobno Pawlak za glowe sie zlapal
Za duzo ludzi mysle Akagi musialoby byc wtajemniczonych. A biedni i tak nie sa.Mi sie wydaje ze w tych czasach ciezko jest dobrze ustawic mecz pilki noznej. Wszystko jest monitorowane, nagrywane, nawet policjanci chyba juz nie biora takich lapowek. Pamietam Widzew kiedys sprzedal jakis mecz, a ktorys Litwin nie byl wtajemniczony i bramke strzelil to podobno Pawlak za glowe sie zlapal
Mnie to smieszy odnosienie sie do hisorii. Teraz napewno pilkarze Jagi zesrani bo heh z beniaminkami maja kiepskoe. O ile w tenisie na danke nawierzchni ma to moze jakis sens to w pilce mysle ze tylko aktualne mozliwosci
Nie wiem muchinio, nie znam się, nie orientuję się...
Wiem jedno.
Gram już sporo lat, ale od czasów powstania firm internetowych, częstotliwość trafienia jakiegoś pociągu czy rozbudowanego systemu spadła niemal do zera.
Trzeba nie grac wcale. Ewentualnie w typerze o Jacki , . Wiadomo ze to nie takie emocje jak za kase ciezko zarobiona, ale trudno jest sie kopac z koniem