pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
dzień dobry
dzisiejsza lista jegomość Akhu i panienka z okienka Latająca
przypatrzyłem się tej sytuacji z Ajaxu i ten co był na spalonym brał udział w grze ,absorbował obrońców ,tak byc nie może panowie i panie tylko prawda cała dobę
przypatrzyłem się tej sytuacji z Ajaxu i ten co był na spalonym brał udział w grze ,absorbował obrońców ,tak byc nie może panowie i panie tylko prawda cała dobę
jak on szedł w drugą stronę, a ten co zgrywał wbiegał z głębi
rozumiem że za wczorajsze wywijasy akagiego mogłeś mu darować ale za dzisiejsze wywody musi być lista natychmiast
wczoraj Veltman spalił o pół stopy i Akhu oburzony odgwizdaniem spalonego
aż nie mogę się doczekać oceny gdy Milik w analogicznej sytuacji w meczy z Interem strzeli na 2-2 w 90+5 i będzie przed linią obrony nie o pół stopy a o długość dużego palca
te listy pacyfa tak jak kontrowersje Pana Sławka o kant dupy rozbić zero obiektywizmu
bo jak sama nazwa wskazuje, to jest lista Pacyfka jego subiektywny wybór (i żeby to miało sens, właśnie tak powinno zostać ) ewentualnie czasami poparty dodatkowym potwierdzeniem innego usera...
wczoraj Veltman spalił o pół stopy i Akhu oburzony odgwizdaniem spalonego
aż nie mogę się doczekać oceny gdy Milik w analogicznej sytuacji w meczy z Interem strzeli na 2-2 w 90+5 i będzie przed linią obrony nie o pół stopy a o długość dużego palca
Pacyf przynajmniej rozumie moje argumenty, a Ty kompletnie strzelasz ślepakami
nawet najwięksi wrogowie dziś za bankrutem z Warszawy awans do ligi Europy da spłatę długu za Gonza z Litwy i duże prawdopodobieństwo kilku wpadek w lidze