Myślę, że to może być początek końca "Wielkiej Trójcy". Po Rogerze i Rafie widać już trudy związane z długoletnią grą na topowym poziomie. Jeśli Djokovic nie włączy trybu cyborga, to AusOpen2020 weźmie ktoś nowy.
Józef Małolepszy
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2013
Originally Posted By: Nickel
Piękny mecz.
Myślę, że to może być początek końca "Wielkiej Trójcy". Po Rogerze i Rafie widać już trudy związane z długoletnią grą na topowym poziomie. Jeśli Djokovic nie włączy trybu cyborga, to AusOpen2020 weźmie ktoś nowy.
Mogę wejść w zakład dotyczący zwycięzcy AO2020
Ja - Roger / Rafa Zwrot - Djokovic Ty - jakikolwiek inny tenisista świata
Jeszcze chyba nie. Może gdyby tylko jeden z nich został w tourze to ok. Ale jest ich aż trzech i żeby wszyscy odpadli przed finałem lub jeden z nich go nie wygrał to za wcześnie wg mnie.
Od jakiś 5 lat, tenis nie istnieje u mnie bukmachersko.Stąd pewnie brak jakiegos wiekszego zainteresowania Medwedewem. Ta Andreescu to dla mnie no name całkowita.Ale widziałem set w 1/2 finału.
Wielkie szlemy uwielbiam nawet bez śladu psa. Aczkolwiek te turnieje między szlemami to tak średnio, średnio. No ale kto by miał czas non stop oglądać tenis. Nawet bezrobotny mógłby tego nie udźwignąć.
no dobry kogut z tego Rosjanina, tylko czemu tak pózno? Koniec końców to 2 przełamania wyrobił sonie Nadal w 5 secie a i sędzia odbierał mu 2x 1serwis i wtedy dopiero Danił odrobił jedno przełamanie