Troszke gejowskie te kanapki rzeczywiscie ale panny chyba lubia takich romantiko. Tez pewnie Biczu nie codziennie takie serwuje. Ktos juz kiedys zauwazyl ze Biczu od kiedy poczul motylki nie gra tych swoich kombi za 10 zl , tylko za 5 . Takze tolerancyjna jest ze wogole pozwala. Mojego taty kolega zas mial odwrotna sytuacje, jego panna musiala znac caly skad Widzewa i Manu, ale nie do konca w to wierze. Witam
nie ma reguly
jedna powie ze zajebiscie, a druga powie ze zajebiscie, zrobi fote i wysle kolezankom z podpisem "zobaczcie co moja dziewczyna przygotowuje na sniadanie"
z moich obserwacji wynika ze tych "romantiko" jest teraz mniejszosc ale moze po prostu tak trafiam/wybieram
na pewno jak pokazesz lasce ze jestes pizda raz (nie chodzi mi tutaj o te parowy bo to pierdola) to masz przejebane i predzej czy pozniej ona zacznie z toba pogrywac i przestanie cie szanowac a wtedy koniec zwiazku
i w sumie to nie ma sie co takiej lasce dziwic - nie po to szuka chlopa zeby znalezc babe (a chlop bez jaj to gorzej niz baba)