Na dzisiaj. Kazachstan 1x Austria 1 Rosja 1 Słowacja 1x Polska strzeli trzy+ Holandia strzeli trzy+ Chorwacja strzeli dwie+ Witam. Burbon plus za kreatywność.
Zaś pewnie wysłał żonę do Ciechocinka to kreatywny
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
ja pierdole, jeden mówi ze ma za malo pieniedzy w porownaniu do przeciwnikow pucharowych i chcialby wiecej, drugi ma problem bo przez to ze ma wiecej pieniedzy niz rywale to druzyna ma presje. Co za kurwa jelopy, do gazu z nimi wszystkimi
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: latajaca_holenderka
Originally Posted By: TEO
Na dzisiaj. Kazachstan 1x Austria 1 Rosja 1 Słowacja 1x Polska strzeli trzy+ Holandia strzeli trzy+ Chorwacja strzeli dwie+ Witam. Burbon plus za kreatywność.
@januszewski_m 7 paź Więcej Szefowie największych klubów w Polsce w sztosie: - "inne zespoły mają większe budżety" - głos z sali: "to bzdura" - "odpadamy, bo nie radzimy sobie z rolą faworyta"
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: TEO
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
a Koldziejczyk to po co tam siedzi, przeciez tych gamoni trzeba prostowac od razu, nie wiem kim jest ten siwy dziadyga ale ja bym nie wytrzymal sluchajac takich dyrdymalow
haczyk
Ice Hockey Champion
Meldunek: 07/01/2008
Podaję skład Papieża: (na to wychodzi wg przypdupasów z tt, że tak wyjdą) Szczęsny - Bereszyński, Glik, Bednarek, Rybus - Frankowski, Klich, Krychowiak, Grosicki - Zieliński - Lewandowski.
haczyk
Ice Hockey Champion
Meldunek: 07/01/2008
Originally Posted By: wHiTe_StAr
a Koldziejczyk to po co tam siedzi, przeciez tych gamoni trzeba prostowac od razu, nie wiem kim jest ten siwy dziadyga ale ja bym nie wytrzymal sluchajac takich dyrdymalow
Moderator, na tt bohater, tam siedzi jak trusia i przytakuje pewnie.
Z tą Holandia trzy+ to odważnie odważnie
nauczycielki mają inne terminy
To żarcik był taki anegdotka taka nie musisz wszystko na poważnie brać