Joanna Mucha dała do zrozumienia, że działacze Koalicji Obywatelskiej mają żal do przewodniczącego Grzegorza Schetyny o sposób prowadzenia kampanii wyborczej. Podkreśla: "Te wybory były do wygrania".
bankowo towar od pacyfka!
pis kupiło większość poparcia programem 500+ słyszałem od wielu osób którzy zawsze mieli w dupie wybory że idą zagłosować na pisiorów bo dzięki nim mają teraz 1000zł miesięcznie
Angole tak naładowani i wkurwieni po wpierdolu u jozina że jebną osiem nie dygaj wejdzie jak dla bukmy
jakim wpierdolu, przegrali jedną bramką, nie oglądałem co prawda ale coś mi sie wydaje że jak by chcieli to by nie przegrali, chciałem powiedzieć że faktycznie w drugiej może być ten stojanov.
Joanna Mucha dała do zrozumienia, że działacze Koalicji Obywatelskiej mają żal do przewodniczącego Grzegorza Schetyny o sposób prowadzenia kampanii wyborczej. Podkreśla: "Te wybory były do wygrania".
bankowo towar od pacyfka!
pis kupiło większość poparcia programem 500+ słyszałem od wielu osób którzy zawsze mieli w dupie wybory że idą zagłosować na pisiorów bo dzięki nim mają teraz 1000zł miesięcznie
"Ciekawe gdzie wcześniej były zakopane te pieniądze" co teraz Twój kumpel dostaje od pisiorów