zmiana o 180 stopni obsrana zbroja zgreda
już lecę do stanów
bo ty tak piszesz
"bo ty tak piszesz"?
- powtórz to do lustra, bo to była twoja zachcianka i jak chcesz konfrontacji ze mną, to zapierdalaj! Poczekam nawet do stycznia ...
A jak wciąż nie, to raczej ty obetrzyj tą swoją "obsraną zbroję"
napiszę ci tak dawaj do Polski pokażę ci jak mieszkam? co mam?
napiszesz wtedy na forum czy jestem żebrak? czy zarobas ?
najlepiej piprzyć przez neta przyjeżdząjąc kilkanaście (kilkadziesiąt lat )do Ameryki z nieumiejętnościa poradzenia sobie w Polsce z własnym życiem w naszym kraju
żenada chłop
Większość twoich wpisów pokazuje jednoznacznie, że masz wyraźne kłopoty z myśleniem przyczynowo-skutkowym. Im więcej wątków się pojawia tym bardziej miksujesz rzeczywistość. Na dodatek masz wyraźne kompleksy.
Nie interesuje mnie gdzie mieszkasz. To chyba proste stwierdzenie jesteś w stanie zakumać?
Nie interesuje mnie jak mieszkasz. To chyba też proste?
Nie interesuje mnie gdzie pracujesz. Choć o pracy w Belgii gdzieś czytałem, ale nie jestem pewien czy to byłeś ty czy jakiś inny "z nieumiejętnościa poradzenia sobie w Polsce".
Jesteś "biedakiem" umysłowym. Teraz jasne przesłanie?
Interesuje mnie natomiast i bawi, jak niektórzy ludzie w necie udają kogoś innego niż naprawdę są. A najzabawniejsze jest jak sami się wsypują i bywają zdemaskowani wyłącznie przez neta
Jak np. ty Jaga udajesz "ultrasa" ze stadionu w Białymstoku, w pierwszym rzędzie w kiblu, z laptopem na kolanach, z wypiekami na policzkach piszącego posty na mecz.pl.
Ale to jeszcze chuj, zapewne gdybyś trzymał japę na wodzy, to ludzie z czasem zapomnieliby o tych twoich "wypadach na stadion", ale skoro atakujesz innych jak dzisiaj Alfę, to cała przyjemność przypomnieć ci twój mecz w kiblu z laptopem