Sami szpecjaliści w tych internetach. Wszyscy dają porady, aby tylko lajka zebrać i hajsik zbierać. Eksperty jop go mać. Pseudo trenerzy online już wyczuli temat i teraz będą rozpisywać treningi, skopiowane z neta, dla klientów do ćwiczeń w domu i hajs dalej będzie wpadać.
Ci zjebani Fit trenerze infulenserzy i inne chore zjeby jutubowo instagramowo fejsbukowe powinni wyginąĆ RAZ na zawsze
Sami szpecjaliści w tych internetach. Wszyscy dają porady, aby tylko lajka zebrać i hajsik zbierać. Eksperty jop go mać. Pseudo trenerzy online już wyczuli temat i teraz będą rozpisywać treningi, skopiowane z neta, dla klientów do ćwiczeń w domu i hajs dalej będzie wpadać.
typer ekspert, już dawno w ten sposób kosi sianko
Zbyt dużo wyświetleń to on nie ma. Nie ma czym przyciągnąć widza na dłuższy czas. Ciągle to samo mówi. Tu też coś odjebać. Przebrać się, jakiś taniec wykonać.
same sobie odpaliłem wczoraj jakis interwał z jutuba na spalanie, film trwa 16 minut, ja zrobiłem 6 i dzisiaj zakwasy na dupie
No i spoko. Nie chcę wrzucać wszystkich do jednego wora. Niektórzy się postarają i nagrają filmik instruktażowy z domowym treningiem, na gumach itp. Wyjaśnią jak to robić dobrze technicznie itd. Tacy niech zostaną. A dużo takich co z neta przekopiuje opis ćwiczeń, załączy jakieś obrazki nie swoje i zadowolony.
typer ekspert, już dawno w ten sposób kosi sianko
Zbyt dużo wyświetleń to on nie ma. Nie ma czym przyciągnąć widza na dłuższy czas. Ciągle to samo mówi. Tu też coś odjebać. Przebrać się, jakiś taniec wykonać.