Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: VVega
Są jakieś przecieki, że Esa zostanie anulowana w tym roku.
"Mistrza nie ma" cytując klasyka
nie zrozumcie mnie źle Panowie, ale emocjonowanie się w tej chwili tym czy ektraklasa czy jakakolwiek inna liga będzie w ten czy w inny sposób zakończona lub czy w ogóle będzie istniała, jest jak rozwodzenie się nad tym czy dla Kante powinna być czerwona czy różowa kartka
przypomniały mi się słowa tej Hiszpanki która jakiś czas temu powiedziała czy napisała, że teraz należy się zwrócić do Ronaldo czy Messiego aby wynaleźli lek na to co nas atakuje skoro byliśmy skłonni im tyle płacić Podobno to zdanie jest fejkiem. Być może, ale fajnie obrazuje absurd całej sytuacji.
Czytałem wypowiedź Miodka sprzed bodaj tygodnia, że kluby nie wytrzymają miesiąca, i oczekuje pomocy od rządu Przyznam, że często się z niego naśmiewałem ale tu mi słów zabrakło.
Prawda jest taka,że @Rafał nie ustąpi.Inaczej wyszedłby na mf
A w czym ma ustąpić? Przecież master i tak po odbanowaniu nie zacznie od razu pisać. Już kiedyś też tak chyba było. Jeśli w ogóle wróci to za dłuższy czas (a wtedy to i tak z automatu już dawno minie ten miesięczny ban).
Są jakieś przecieki, że Esa zostanie anulowana w tym roku.
"Mistrza nie ma" cytując klasyka
nie zrozumcie mnie źle Panowie, ale emocjonowanie się w tej chwili tym czy ektraklasa czy jakakolwiek inna liga będzie w ten czy w inny sposób zakończona lub czy w ogóle będzie istniała, jest jak rozwodzenie się nad tym czy dla Kante powinna być czerwona czy różowa kartka
przypomniały mi się słowa tej Hiszpanki która jakiś czas temu powiedziała czy napisała, że teraz należy się zwrócić do Ronaldo czy Messiego aby wynaleźli lek na to co nas atakuje skoro byliśmy skłonni im tyle płacić Podobno to zdanie jest fejkiem. Być może, ale fajnie obrazuje absurd całej sytuacji.
Czytałem wypowiedź Miodka sprzed bodaj tygodnia, że kluby nie wytrzymają miesiąca, i oczekuje pomocy od rządu Przyznam, że często się z niego naśmiewałem ale tu mi słów zabrakło.
Boniek się tak wypowiedział w temacie:
Działacz uważa, że sytuacja kryzysowa obnażyła słabość w zarządzaniu polskimi klubami. - Czytam wywiady niektórych prezesów klubów i widzę, że te kluby funkcjonowały w sposób nadmiernie ryzykowny. Dostrzegam wielką nerwowość i strach. Każdy musi myśleć: "co będzie, jak nie wygram pięciu meczów?", "co się stanie, jeśli nie zakwalifikuje się tu czy tam?". Nie gramy dopiero od ośmiu dni, a już pojawiają się nerwowe ruchy i apele. Nie słyszałem natomiast, by jakiś klub mówił o własnym planie naprawczym. Jako PZPN, w związku z tym, że w marcu i czerwcu nie będzie meczów reprezentacji, stracimy ok. 50 mln złotych. Ja nie idę do nikogo, nie płaczę i nie zastanawiam się, kto mi zasypie dziurę w budżecie, tylko myślę o tym, jak dostosować ten budżet do obniżonych wpływów. Nie wydaje mi się, by proszenie na lewo i prawo o pomoc było dobrym pomysłem. Rozumiem, że prezesi klubów Ekstraklasy się martwią, ale jak ktoś dociśnie pedał i jedzie cały czas z prędkością 220 km/h, nie ma mowy o tym, by przejechał całą trasę, na którymś wirażu prędzej czy później wypadnie – mówi Boniek.
- Mówi się o wielkich stratach klubów, chciałbym poznać szczegóły. Jak słyszę, prezesi obawiają się, że nie dostaną pieniędzy od sponsorów i stacji telewizyjnych. Po podziale środków oznaczałoby to, że dany klub będzie biedniejszy o kilka milionów złotych. Nie są to kwoty, które powinny decydować o upadku tych klubów. Jeśli tak jest, działają one na zasadzie "jakoś to będzie" - dodaje sternik polskiej piłki.
Prawda jest taka,że @Rafał nie ustąpi.Inaczej wyszedłby na mf
A w czym ma ustąpić? Przecież master i tak po odbanowaniu nie zacznie od razu pisać. Już kiedyś też tak chyba było. Jeśli w ogóle wróci to za dłuższy czas (a wtedy to i tak z automatu już dawno minie ten miesięczny ban).