Jeżeli tylko część się zgadza, to znaczy, że druga część się nie zgadza. W związku z tym, burbi nie zostanie wpisany na listę pacyfka, jak ten ją odwiesi.
Pewnie czytałeś co się działo w 6 czy 7 ligach szwedzkich podczas meczów sparingowych. Inwestorzy pisali, dzwonili do klubów żeby "wymusić" określony wynik.
Jest ryzyko, że przy tak małej ilości meczów, te które się odbywają, będą przez jakieś siły sterowane.
Zbliża się pora obiadowa, może zajmij się tym, na czym się znasz.
Pewnie czytałeś co się działo w 6 czy 7 ligach szwedzkich podczas meczów sparingowych. Inwestorzy pisali, dzwonili do klubów żeby "wymusić" określony wynik.
Jest ryzyko, że przy tak małej ilości meczów, te które się odbywają, będą przez jakieś siły sterowane.
Zbliża się pora obiadowa, może zajmij się tym, na czym się znasz.
A popatrz, kiedy to oni wygrali ostatni raz na wyjeździe ?? Jak będzie dzwonione, to myślę, że w sobotę na remis.. Zbliża się pora obiadowa, to żebyś małżonce nie przeszkadzał, wyjdź na balkon, zapal papieroska, łyknij kawkę
Nie mam balkonu burbi, mam loggię, ale na piętrze i nie chce mi się tam lecieć żeby zapalić. Ale mam taras. Siedzę, bo ładna pogoda, piję kawę, palę i...