jesli chcesz mnie zawstydzic to jeszcze duzo ci brakuje
a jesli chcesz mnie umoralniac to jestes skazany na porazke
nikt Cię kurwa nie chce umoralniac ale lepiej pomyśl zanim pierdolniesz taki tekst jak pierdolnaleś, bo może to miało być śmieszne.. Nie było...trzeba trzymać jakiś poziom. Znać to płynną granice, pomiędzy ironią a chamstwem..widać, że Ty jej raczej nie znasz..
nikt Cię kurwa nie chce umoralniac ale lepiej pomyśl zanim pierdolniesz taki tekst jak pierdolnaleś, bo może to miało być śmieszne.. Nie było...trzeba trzymać jakiś poziom. Znać to płynną granice, pomiędzy ironią a chamstwem..widać, że Ty jej raczej nie znasz..
jesli wziales ten tekst na powaznie, po tylu latach mojego pisania tutaj, praktycznie zawsze ironicznie, to znaczy ze cos jest z toba nie tak
Wierzymy bardzo, że na ten spacer będziemy mogli się udać, ale także, będąc realistami i przede wszystkim ludźmi odpowiedzialnymi - wiemy już dzisiaj, że ten spacer nie odbędzie się w tym roku na Najpiękniejszym Festiwalu Świata. W Kostrzynie nad Odrą spotkamy się dopiero za rok, a więc w dniach 29-31 lipca 2021.
jesli wziales ten tekst na powaznie, po tylu latach mojego pisania tutaj, praktycznie zawsze ironicznie, to znaczy ze cos jest z toba nie tak
a po drugie
Bukma, sorry, ale nie zrozumiałeś (wnosząc po twojej odp.)albo nie chciałeś zrozumieć, mimo że ja też byłem w to zaangażowany. Burbon nie napisał, że wziął to na poważnie. Chodziło mu o to, że żart a żart to różnica. Twojego żartu nie zaliczył do żartu na poziomie a do żartu chamskiego.