Dla mnie straszne slabe to publiczne pranie rodzinnych brudow, i to jeszcze sugeruje ze powod jest taki ze jeden drugiemu nie gratuluje dobrych meczow. Dziecinada Pewnie zaraz bedzie kontra i dzial pudelkowy na forum ktorego jestem przewodniczacym bedzie mial branie
Dla mnie straszne slabe to publiczne pranie rodzinnych brudow, i to jeszcze sugeruje ze powod jest taki ze jeden drugiemu nie gratuluje dobrych meczow. Dziecinada Pewnie zaraz bedzie kontra i dzial pudelkowy na forum ktorego jestem przewodniczacym bedzie mial branie
Jaka kontra? Przecież napisałeś samą prawdę. Świadczy to tylko o tym, że to debil. Chwali się, że zapewnił mu all inclusive. Szkoda w ogóle strzępić ryja.
Pewne jest to, że jeden i drugi gaśnie u Pana Sznuka po dwóch pytaniach. Tutaj powinni się zgodzić nawet bracia.
"...rozpoczął się ramadan. Miesiąc wyjęty z życia. Wszystko postawione jest na głowie. Kładą się o 6.30 rano. Od tego momentu nie tylko nie mogą nic jeść, ale także i pić. Mówią, że musisz czuć głód jak biedny człowiek. Większość z nich w tym czasie śpi. Wstają dopiero o 19 na modlitwę."