Bielefeldu dziś się obawiam. Nie są wcale takimi kozakami jakby to wyglądało. Przewaga kilku punktów i niewiele kolejek do końca. Brak wygranej im nie zaszkodzi. Może być mina. Nawet wydaje mi się, że Kiel wygra 3:1. Pozdrawiam użytkowników.
"Rafał Wolski zerwał więzadła krzyżowe. Trzeci raz w karierze. W poniedziałek operacja."
Dramat
masakra co za pechowiec, ta przerwa pewnie zrobiła swoje. Nie wiem czy jest coś takiego jak predyspozycje do takich kontuzji ale z samego doświadczenia powinni na takiego chuchać i dmuchać po pandemii
Gdzie takie chuderlaki do gry w piłkę jak Wolskie, Kapustki czy Szymańskie.
"Rafał Wolski zerwał więzadła krzyżowe. Trzeci raz w karierze. W poniedziałek operacja."
Dramat
masakra co za pechowiec, ta przerwa pewnie zrobiła swoje. Nie wiem czy jest coś takiego jak predyspozycje do takich kontuzji ale z samego doświadczenia powinni na takiego chuchać i dmuchać po pandemii
Gdzie takie chuderlaki do gry w piłkę jak Wolskie, Kapustki czy Szymańskie.
Inter: Giorgio GHEZZI, Guido VINCENZI, Bruno PADULAZZI, Maino NERI, Giovanni GIACOMAZZI, Fulvio NESTI, Gino ARMANO, Bruno MAZZA, Benito LORENZI, Karl Lennart SKOGLUND, Istvan NYERS Trener: Alfredo FONI Triestina: Antonio NUCIARI, Giorgio PELLEGRINI, Renato VALENTI, Francesco PETAGNA, Germano TRAVAGINI, Gianfranco GANZER, Arnaldo LUCENTINI, Aldo DORIGO, Giuseppe SECCHI, Erling SOERENSEN, Lucio ROSSETTI Trener: Nereo ROCCO
w Łodzi overek, w Gliwicach BTS, a w Poznaniu kusi w stronę Lecha. czytał Przemysław Kupis
Nic się kfjatka nie słuchają z graniem po kilkumiesięcznej przerwie bez wiedzy o formie itd. Czy to jeszcze zwykły hazard czy już patologiczny hazard?
patologiczny to dopiero będzie jak się zajmę kartkami a na razie w tej materii trochę się cykam jak puste trybuny i przerwa na to wpłyną
Pierwszy raz widzę że bet wyskoczył z kartkami na polską ligę, na Lech - Legia asian over 4 po 1.90, a taki Piostar over 4,5 ma po 1.49 Kto ma rację a kto blefuje ? Dusia czy January ?
Dramat