quincy, auto już kupione?
Nie kupiłem. Ale jak podejmę decyzję to Mazda mocna pozycja. Dzięki za podpowiedź.
Motoryzacji w Polsce nie ma. Niektórym to lata tak samo jak lata to że kupujemy drogi gaz u kacapa itd.
Wiesz, że naszemu rządowi nie jest na rękę stworzenie firmy produkującej auta?
Natomiast jest bardzo na rękę kupowanie gazu od kacapa?
Wiesz dlaczego?
Nie ma sensu drążyć tematu, dla mnie pies jebał rządzących, opozycję i całą resztę.
Tu nie ma żadnego wspólnego mianownika po za tym aby nas zerżnąć do cna.
Jeżeli ktoś wierzy, że ten lub inny rząd ma nas w opiece to jest w grubym błędzie.
Teraz trwa paniczna walka o utrzymanie władzy bo szafy pękają w szwach od pęczniejących trupów. A nie ma potencjalnych następców którym zależeć będzie żeby ten stan rzeczy zmienić. Trupy pójdą do utylizacji, a w ich miejsce pojawią się nowe, tyle że świeższe
No jeszcze kwestia poziomu absurdu w rozdawnictwie i trwonieniu naszych, nie ich, pieniędzy.
Pisałem kiedyś, ta kurwa malinowa ma ode mnie w pysk za wciskanie biednym ludziom, że to on im coś dał. Ta kurwa, ani żadna inna, nie dała nigdy nic na co sama zapracowała.
To ja, Ty i większość na tym forum sponsoruje te igrzyska bezmyślnego rozdawnictwa, to są nasze, a nie ich pieniądze, pieniądze które z nas zdzierają przy każdej okazji, żeby rozdać w mało przemyślany sposób.