Czemu? Czy dociera do Ciebie że niektórzy po porostu lubią się bić. A las jest do tego doskonałym miejscem. Jeden wali naftę. A drugi trenuje i się bije w lesie.
Teo, uważasz że to spoko że chłop planuje że mając plus-minus 40 lat, potencjalnie rodzinę na utrzymaniu, nie mając prawdopodobnie żadnego fachu w ręku będzie chodził po lasach i naparzał się po ryju ?
Teo, uważasz że to spoko że chłop planuje że mając plus-minus 40 lat, potencjalnie rodzinę na utrzymaniu, nie mając prawdopodobnie żadnego fachu w ręku będzie chodził po lasach i naparzał się po ryju ?
Każdy jest kowalem własnego losu. I nie zamierzam go krytykować. Tym bardziej pisać że nie ma mózgu.
uu bardzo ładny mierzony strzał, zabrakło szczęścia
oczywiście. wszystko wykonane prawidłowo, podejście, ułożenie i w końcu strzał. Istnieje prawdopodobieństwo, że bramka była wyposażona w ruchome słupki
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: TEO
Nie mam zamiaru. Każdy ma swoje zadanie.
W sumie chciałem odpuścić ale nurtuje mnie pewna myśl. Masz syna, gdyby zechciał uczestniczyć w takim sportowym święcie, i odpukać, coś by mu się stało lub zrobił coś innemu uczestnikowi, też byś bronił takie zachowania?
uu bardzo ładny mierzony strzał, zabrakło szczęścia
oczywiście. wszystko wykonane prawidłowo, podejście, ułożenie i w końcu strzał. Istnieje prawdopodobieństwo, że bramka była wyposażona w ruchome słupki