Od 5 lat niezmiernie mnie cieszy jak polskie tzw. elity, szczegolnie te wszystkie telewizyjne mordy jęczą jakim cudem PiS czy Duda wygrywaja wybory.
Mam nadzieje ze za 2 tygodnie i kolejne lata znow bede wysluchiwal pseudoelit warszfki jak to cebulaki ze wsi czy mniejszych miast, niewyksztalcone i nieobyte w swiecie buraki glosuja na PiSowska swolocz i niszcza ten piekny kraj.
zagłosujesz na Trzaskowskiego, tylko o to pytam?
U kery nowy dorabiany towar wjechał
nie przeczytałem tego a chciałem go zapytać juz jakiś czas temu
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: 11kera11
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: 11kera11
Originally Posted By: ssaczu
Od 5 lat niezmiernie mnie cieszy jak polskie tzw. elity, szczegolnie te wszystkie telewizyjne mordy jęczą jakim cudem PiS czy Duda wygrywaja wybory.
Mam nadzieje ze za 2 tygodnie i kolejne lata znow bede wysluchiwal pseudoelit warszfki jak to cebulaki ze wsi czy mniejszych miast, niewyksztalcone i nieobyte w swiecie buraki glosuja na PiSowska swolocz i niszcza ten piekny kraj.
zagłosujesz na Trzaskowskiego, tylko o to pytam?
U kery nowy dorabiany towar wjechał
nie przeczytałem tego a chciałem go zapytać juz jakiś czas temu
ssaczu o jednym, a Ty kompletnie z dupy Przestań ćpać i chlać tyle
Można było sobie na nie legalu normalnie grać w dobrych bukach to teraz zostały ścierwa Polskie i jakieś słabe zagraniczne, bez kombinacji oczywiście, wszystko przez te kurestwo Pisowskie, tyle w temacie.