Piątek ma wrócić do Włoch. Wypożyczenie do Fiorentiny z obowiązkowym wykupem po sezonie.
Też bym wolał mieszkać koło Florencji niż w Berlinie. Tylko jak zarobki? Trzeba by porównać.
Pewnie w Violi tak ok 2mln mu dadzą
8 mln peelenów rocznie za 2 godziny biegania i 1 godziny streczingu? Brałbym jak Pacyf Emilewicz a popołudniami i wieczorkiem mandziare, birre i piscina w ogrodzie.
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: Akhu
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: Akhu
Piątek ma wrócić do Włoch. Wypożyczenie do Fiorentiny z obowiązkowym wykupem po sezonie.
Też bym wolał mieszkać koło Florencji niż w Berlinie. Tylko jak zarobki? Trzeba by porównać.
Pewnie w Violi tak ok 2mln mu dadzą
8 mln peelenów rocznie za 2 godziny biegania i 1 godziny streczingu? Brałbym jak Pacyf Emilewicz a popołudniami i wieczorkiem mandziare, birre i piscina w ogrodzie.
nic mnie tak nie wkurwia, jak ślady dłoni na szkle... mam biurko ze szklanym blatem, jak któraś z dziewczyn przychodzi, to zaraz łapy na szkło.. Płyn do mycia szyb mam na stałe w szafce..
nic mnie tak nie wkurwia, jak ślady dłoni na szkle... mam biurko ze szklanym blatem, jak któraś z dziewczyn przychodzi, to zaraz łapy na szkło.. Płyn do mycia szyb mam na stałe w szafce..
A jak Ci gołym dupskiem na ten blat się ładują to wycierasz czy zostawiasz?
A jak Ci gołym dupskiem na ten blat się ładują to wycierasz czy zostawiasz?
A ujebane w paluchach ekrany smartfonów? Ja swój czasami przecieram, niektórzy to mają nieźle upieprzone, aż widać tłuszcz zmieszany z jakimś lepiącym się czymś.