Peszko ładnie się przejechał po rudym Piotrze. To nie Herr Adam tym złym w Lechii.
Poproszę o linka
Ostatnio był gdzieś tekst (chyba na weszło), że jak u Rudego zapierdalasz (ale my lubimy zapierdalać panie trenerze) to masz plac i szacunek. On chyba po prostu nie toleruje przygłupów i leni. Ale Rudy to pewnie dwulicowiec też jest.
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: haczyk
Peszko ładnie się przejechał po rudym Piotrze. To nie Herr Adam tym złym w Lechii.
Poproszę o linka
Ostatnio był gdzieś tekst (chyba na weszło), że jak u Rudego zapierdalasz (ale my lubimy zapierdalać panie trenerze) to masz plac i szacunek. On chyba po prostu nie toleruje przygłupów i leni. Ale Rudy to pewnie dwulicowiec też jest.
to był przegląd prasy haczyka, do kiosku trzeba iść a nie linka
haczyk
Ice Hockey Champion
Meldunek: 07/01/2008
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: haczyk
Poproszę o linka
Główny zarzut to dwulicowość i musztra, a to Sławkowi nie pasowało.
haczyk
Ice Hockey Champion
Meldunek: 07/01/2008
Quinc, możesz wspomnieć Małżonce, że jak będzie dzisiaj robiła zakupy w warzywniaku, to może wystąpić do kiosku. Jutro wtedy spokojnie zasiądziesz na tarasie z zimnym Pilsnerem i będziesz analizował.
15 minut przed piewszym meczem, przynajmniej tak było
To kiedy trzeba dopiąć to ja wiem. Chodziło mnie o to, że Haczyk mnie jutro proponuje leniwe studiowanie Skarbu Kibica. Kiedy to wypadałoby dzisiaj. Ale kiedy... kołchoz do 17:00, później rower błażeja i człowiek zląduje na wieczorny mecz Interullo.