Panowie, dla mnie szok, to co to się ze mną dzieje stukam klawisze non-stop, już czuję epopeję zakłady zeszły na bok, teraz rymy na szczycie mam już przygotowane 'wklej', zaraz to zobaczycie...
wybaczcie mi, Panowie, że znowu się wpierdalam z mym tekstem, ale jakoś coś tak bardzo na mnie działa.. teraz już czuję presję, bo jak jest mniej to zdrowo, a w razie czego mam ripostę - spoko - już gotową
Dzień dobry, cześć i czołem, może jeszcze nie wiecie, mecz.pl forum bukmacherskie najlepsze na świecie wobec tego powiadam z należytą tu powagą, że forum mecz.pl jest tych forów ciężką wagą
jak w boksie Lennox Lewis, Gołota i Majk Tajson ucz dzieci od małego, że tu zawsze wchodzić warto tu dziecko ci wyrośnie na superbohatera, co zdobędzie fortunę na bukach od niemal zera
Przyjdź zobacz, jak tu fajnie - atmosfera jest boska luz złapiesz, jak napiszesz prze-zajebistego posta chcąc czerpać z życia więcej, niż los mógł ci napisać musisz kliknąć 'register', "to po raz pierwszy" przysiąc
i oto bramy raju stoją już ci tu otworem kliknij 'deposit', czytaj forum, spotkasz się z nałogiem, ale pamiętaj, że nie każdy z nas jest hazardzistą lubimy tutaj bywać, jak lubimy wódkę czystą
Jak jesteś dobry chłopak... a może ty dziewczyna? to złego cię tu nic nie czeka ... max - adrenalina a jak jesteś dziewczyną, to zaproś koleżanki jak będzie zlot - a będzie - to wejdziemy w tańca szranki
więc czytaj forum, młody, udzielaj się na starcie, bądz "spoko", szanuj innych to nie będziesz na pożarcie skazany... jak inni nowi, co ich tu nie ma mecz.pl to najlepsze forum - to na bank nie ściema!
...........
mnie ciągle wena trzyma, choć wiem, że nic na siłę, ten tekst powstał jako trzeci, a chce być prowodyrem więc dam mu szansę na to i w tytule to zapiszę mecz pe el zero przecinek pięć - z prologiem jest milej...