Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5
Opcje tematu
#795746 - 18/12/2006 11:25 Re: Snooker - UK Championship 2006 4-17 grudnia [Re: beton]
KMaciek78 Offline
member

Meldunek: 03/09/2006
Czy słusznie jestem zaszkoczony wynikami?? Chyba tak. Powodów podam milion. A może ograniczę się do kilku \:\)

Ebdon - Higgins. Staty pomeczowe na korzyść Higginsa, mecz dla Piotrka. Ja się cieszaę, gdyż mój idol ;\) wygrywa a ja na szczęście nie obstawiam tego \:D \:D

Hendry - Dott. Nie wiem co zrobił Graeme. Do stanu 7-5 kontrolował prawie wszystko, miał Stefana w garści. Potem to nie klasa Hendry'ego a małe niedokładności Dotta, dochodzi nerwówka i mamy taki a nie inny wynik. Nie neguję, Hendry zagrał kapitalny mecz, ale jednak Dott grał jeszcze "kapitalniej" \:\)

Finał. Zasugerowałem się półfinałem i poszło na Hendry'ego. Niestety, zachował się niczym amator - dziwna nerwowość, niemoc - ogółem słaaaabiutki poziom. Dorównał mu Ebdon i finał pozostanie niesmakiem ze względu na niski poziom gry.

Szczerze gratuluję Ebdonowi, cieszę się razem z nim.

Ktoś powyżej wspomniał, że nie przeszkadza Ebdonowi mieszkanie w Doha. Owszem, przeszkadza i to baaaardzo. Niesamowicie. Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak się ma sparowanie z leszczami a sparowanie ze światową czołówką. Tego się nie da nadrobić nawet kilkunastogodzinnymi treningami.
A efekty? Widziałeś finał? Choćby wyluzowany Selby i wynik byłby odwrotny \:\)

Pozdrawiam i do następnego turnieju \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#795762 - 18/12/2006 11:46 Re: Snooker - UK Championship 2006 4-17 grudnia [Re: beton]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Originally Posted By: beton
no wlasnie,wielkiego zawodnika poznaje sie po tym jak gra w najwazniejszych meczach takich jak np final a obiektywnie mowiac to droga do finalu byla prosta u Hendrego poza Ronnim ale to juz inna para kaloszy bo gdyby byl on normalny tamtego dnia juz wtedy Hendry by odpadl.wczoraj BBC1 wyemitowal bardzo fajny felieton o "przypadkach" Ronniego z calej jego kariery,bylo troche tego a ten ostatni nie wygladal tak skandalicznie jak to mowili czy pisali dziennikarze,podal reke podziekowal i wyszedl.nic takiego moze po prostu mial rozwolnienie? czytalem taka teze w sanie ale oficjalnie nic nie powiedzial ale byl zly na ta sytuacje.a Hendry jest raz dobry raz beznadziejny i mu sie nie chce.

Przeciez Hendry to cala historia snookera, wiec jak mozesz pisac, ze wielkiego poznaje sie po tym jak gral w tym akurat finale?

Ebdon nie dorasta Mu do piet, choc wczoraj byl lepszy, lepszy o te 2-3 bile niedokladne mniej.

A mecz finalowy byl najslabszym widowskiem calego turnieju. Smiem twierdzic, ze jesli w finale powtorzyliby to co w 1/2 z Ebdona nie byloby co zbierac. Ale to takie moje odczucia. Szkoda tylko, ze final az tak bardzo zawiodl.

Do góry
#795874 - 18/12/2006 14:19 Re: Snooker - UK Championship 2006 4-17 grudnia [Re: polskignom]
beton Offline
enthusiast

Meldunek: 01/09/2006
zgadzam sie z Toba ze Hendry to juz historia.nie ma o co kruszyc kopii zobaczymy co bedzie w przyszlosci zycze im wszystkim jak najlepiej ,niech wygrywaja wszystko co sie da.spoko,Wesolych Swiat!

Do góry
Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5

Moderator:  Green Arrow, rafal08