UWAGA BEDZIE CIEKAWOSTKA I OD RAZU ZAPROSZENIE DO DYSKUSJI:
"Koszykarki zwyciężyły 223 do zera. Wynik wywołał burzę w sieci.
Nastoletnie zawodniczki z Pabianic zdeklasowały rywalki. Pokonały je 223 do zera. Grały zacięcie, tak aby wygrać. Po meczu zostały skrytykowane za niesportową postawę. Czy słusznie?"
Chcesz mi powiedzieć że już nawet wygrać według zasad gry to jakby przegrać bo rywalki były słabsze?
Ja pierdole ludzie już uwierzyli w to że nie można mówić murzyn bo oni głupsi, nie wolno być normalnym bo są też pedały i lesbijki, nie można powiedzieć że araby ruchają kozy i dzieci bo ola boga.
Za kilka lat nie będzie można wygrać meczu bo dyskryminacja.
Trzeba na wieś spierdalać.
taka dyskusja mi sie podoba, od razu widac ze temu uzytkownikowi zalezy na rozwoju forum, nie tak jak w poscie powyzej pokazal inny uzytkownik white_star
niestety czasy jakie obecnie mamy powoduja ze lepsze jest slodkie klamstwo niz prawda ktora moze kogos zabolec
ludzie sa pipowaci, faceci sa pipowaci, laski staja sie meskie
wiekszosc ludzi nie potrafi przyjac nawet odrobiny krytyki, zartu czy ironii
ogolnie mamy za dobrze, nawet menele zyja lepiej niz kiedys zyli zwykli, twardzi ludzie
za dzieciaka wracajac z podworka jak nie bylo rozbitego kolana czy podrapanych lokci to praktycznie byl dzien stracony, teraz te dzieci siedza w telefonach i komputerach, nie wiedza co to krowka bo mleko rosnie w kartonach w sklepach
ciezkie czasy przed nami, gdzie szukac ratunku?