Indie..czy Wschodni Bengal, wygra dziś pierwszy mecz w sezonie?? Tego nie wiem, ale statystycznie do ht, wychodzi remis jak w mordę @2,50.. A potem się coś może dorzuci na lajwie
Żeby Chiny mogły zagrać na Igrzyskach w Pekinie, światowa federacja hokeja wymogła na chińczykach podniesienie poziomu sportowego.
To sobie wymyślili powstanie drużyny hokejowej w Pekinie w 2016 roku. Ale żeby grać z kimś poważnym wstąpili do KHL.
Chinole jednak mają do hokeja podobne podejście co murzyni do skoków narciarskich, zatem nabrali do tej drużyny ruskich i uzupełnili miejscowymi.
Niby drużyna z Pekinu, ale ze względu na pandemię mecze rozgrywają w Mytiszczi koło Moskwy.
Zaraz grają z St.Petersburgiem, bo do tego mój cały wywód się sprowadzał. Dla gości to jest 4 i ostatni z serii wyjazdowych objazdów dalekiej Azji, bo Pekin, chociaż grają koło Moskwy.
Mój typ - St.Petersburg liczba strzałów w światło bramki mniej niż 40,5, kurs 2,04.
Nie chcę denerwować Akhu więc tylko wrzucę że w Australii lockdowny setki dni. Djoko legenda i bez niego to nie byłoby to samo więc zagra żeby kasa się zgadzała. Taki Hurkacz zastałby drzwi zamknięte.
Natalja Wichlancewa, która jest zaszczepiona, ale nieuznawanym w Australii Sputnikiem V sobie na ten przykład nie pogra.
GO BET Sp. z o.o. ul. Grzybowska 87 00-844 Warszawa www.goplusbet.pl (jaka domena )
Dwa buki na kilkanaście istniejących przynoszą zyski a raz po raz dochodzi kolejny żeby spróbować swoich sił. O co tu chodzi? Każdy nowy pies myśli że zrewolucjonizuje rodzimy rynek ? Jest jakiś inny nieznany mi powód że warto być właścicielem buka mimo że trzeba dopłacać do interesu ? Może większy szacunek u kumpli na sobotniej partyjce golfa ? Jeszcze powiedzmy rozumiem tych którzy weszli z kampanią reklamową, jak fuksiarz, superbet czy ewinner. No ale cała reszta przecież nawet nie udaje że mają jakiś pomysł na zabranie klientów fortunie czy Juroszkowi. Ma ktoś jakąś teorię ?
Nie chcę denerwować Akhu więc tylko wrzucę że w Australii lockdowny setki dni. Djoko legenda i bez niego to nie byłoby to samo więc zagra żeby kasa się zgadzała. Taki Hurkacz zastałby drzwi zamknięte.
Natalja Wichlancewa, która jest zaszczepiona, ale nieuznawanym w Australii Sputnikiem V sobie na ten przykład nie pogra.
Czego tu nie rozumieć
A propo Australii wrzucam filmik jak wyglądała "typowa" kontrola w tym kraju w tych czasach.