co do tego pierwszego, to nie to miałem na myśli.. dziecięce marzenia to wiadomo.. ale co tak zabiło to marzenie?.. ze przegrał z 2:0 na 2:3 w tym finale?.. chłop jeszcze niejeden Grand Slam wygra z taką grą i nagle sie wpalił?
jeśli dobrze gościa zrozumiałem, to naprawdę spoko jest.. szanuję.. chyba zrzuca z siebie presję o tytuły, rankingi itp.. gra dla siebie i zeby rodzinie zapewnić jak najlepszy byt..
pojechałby do Moskwy zamiast RG albo Wimbledonu, gdyby miał wybierać..
..ale chyba ma za złe troche, że jest niedoceniany w Rosji.. bo że tak mało dziennikarzy z Rosji na GS
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
No też tak rozumiem ale ogólnie mało spójna ta wypowiedź, w każdym razie nic tam nie znalazłem o jakimś wypaleniu. Emocje zrobiły swoje, nie ma co robić afery i można się rozejść
Nowe zasady wejdą w życie 1 lutego 2022 roku i z pewnością ułatwią życie mieszkańcom. Przede wszystkim nie będą oni musieli nosić maseczek ochronnych, a także okazywać paszportów covidowych w różnych miejscach.
COVID-19 nie będzie już w Danii traktowany jak choroba, która zagraża społeczeństwu. Będzie się do niego podchodziło tak jak do innych chorób układu oddechowego.