no natenczas FIFA i UEFA nie zrobiły za wiele w tej sprawie i właśnie te oświadczenia zainteresowanych federacji są bardzo istotne...przynajmniej ja je odbieram za takie
no natenczas FIFA i UEFA nie zrobiły za wiele w tej sprawie i właśnie te oświadczenia zainteresowanych federacji są bardzo istotne...przynajmniej ja je odbieram za takie
ja jeszcze licze na to ze te pazerne krawaciarze z Uefa i Fify w tej chwili analizuja prawnie jak zrezygnowac ze wspolpracy z ruskimi i nie stracic za duzo hajsu z tego tytułu, na odszkodowania i kary
to kanalia ten Morawiecki.. teraz bedzie robił za pierwszego obrońce Europy.. jebani oportuniści, spadła im ta wojna jak manna z nieba..
przestań kemp pierdolić, a co niby powinien robić?
inni powinni to robić, nie on.. on jest kłamcą hipokrytą bez wiarygodności.. tylko tyle..
Kemp ja też go nie lubię i jestem antypis ale uważam że teraz dobrze gada i dobrze postępuję jadać do Niemiec Za Ukraincami też nie przepadam chociaż mam tam paru znajomych a mój dziadek który był w radzieckim obozie zawsze mówił że najbardziej okrutni byli ukraincy ale teraz jestem z nimi