burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: jackm
Lubin trzeba ładować pod korek... Powinni wygrac w koncu. Jesli Krety wygraja w Radomiu to Legia Górnik 2-0 i nie trzeba w poniedzialek wstawac do roboty
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: TEO
Originally Posted By: wHiTe_StAr
Teoś już na poczcie
Właśnie że nie. Rozmawiałem z Kazimierzem i mówię mu: Kurwa Inter 0-2 będę musiał Bialemu Jacka wysłać. A.On na to: Że jakby terqz nie jechał to by zagrał Inter na live. Zna się.
Właśnie że nie. Rozmawiałem z Kazimierzem i mówię mu: Kurwa Inter 0-2 będę musiał Bialemu Jacka wysłać. A.On na to: Że jakby terqz nie jechał to by zagrał Inter na live. Zna się.
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
4 osoby nade mną w fantasy. Tak się złożyło że z trzema mam zakład o Jacka, a ta czwarta nie jest na forum zarejestrowana (bo gdyby nie to, to pewnie też by się ze mną założyła ). Trzeba zacząć jakąś selekcję zrobić.
Było 2-0 dla Juve ale cofnęli A potem ten gamoń czarny Kaen do pustaka nie trafił Łukasz jeszcze nie może w to uwierzyć i ogląda powtórki i głodny spać się położy bo wszystko all in na Juve poszło nie mogli nie przegrać była pewna inwestycja
Na Juve na remis bo wszedł over chociaż. Ale Kean to wcześniej też miał dobre sytuacje a potem jeszcze kontuzji doznał bez piłki biegał kulawy i tym kulasem nie trafił do pustaka. Wybitny to jest napastnik.