PODCZAS UROCZYSTOŚCI POŚWIĘCENIA ŚWIĄTYNI Chrystus - jedno z Ojcem
22 Obchodzono wtedy w Jerozolimie uroczystość Poświęcenia świątyni. Było to w zimie. 23 Jezus przechadzał się w świątyni, w portyku Salomona. 24 Otoczyli Go Żydzi i mówili do Niego: «Dokąd będziesz nas trzymał w niepewności? Jeśli Ty jesteś Mesjaszem, powiedz nam otwarcie!» 25 Rzekł do nich Jezus: «Powiedziałem wam, a nie wierzycie. Czyny, których dokonuję w imię mojego Ojca, świadczą o Mnie. 26 Ale wy nie wierzycie, bo nie jesteście z moich owiec. 27 Moje owce słuchają mego głosu, a Ja znam je. Idą one za Mną 28 i Ja daję im życie wieczne. Nie zginą one na wieki i nikt nie wyrwie ich z mojej ręki. 29 Ojciec mój, który Mi je dał, jest większy od wszystkich. I nikt nie może ich wyrwać z ręki mego Ojca. 30 Ja i Ojciec jedno jesteśmy».
Jakby ktoś nie wiedział, to uroczystość poświęcenia świątyni w Jerozolimie to jest właśnie chanuka i sam Jezus uczestniczył w tym święcie. Powiem Ci kto potępia czyn Grzegorza Brauna. Jezus Chrystus potępia czyn Grzegorza Brauna. Grzegorz Braun jest heretykiem i satanistą, a do tego ruską onucą i wrogiem Polski. Ten głąb z filmiku, który tu zamieściłeś mówi, że Brauna popierają Arabowie palestyńscy czyli sojusznicy Putina i wszystko jasne na czyje zlecenie działa ta ruska onuca. Wystarczy sobie prześledzić wojny Izraela z Arabami i które kraje popierały Izrael, a które Arabów. Niech ten Braun, ta ruska onuca wypierdala do Moskwy bo tam jest jego miejsce i niech przestanie za każdym razem pierdolić "szczęść Boże" i udawać, że jest katolikiem bo nigdy nie czytał Biblii, a jeśli ją czytał, to jest takim skończonym matołem, że nawet nie zrozumiał co czytał.
Może tutaj ktoś będzie miał odwagę ocenić te kilka miesięcy rządów swoich idoli? W temacie piłka nożna, gdzie za czasów rządów Pis polityka często gościła i ludzie byli wyśmiewani za swoje poglądy teraz nagle cisza a jak pytałem czy się już głupio zrobiło to nawet nie zauważyli. Wybiórcze spojrzenie na świat no panowie...co z Wami?? Tak ochoczo już nie dyskutujecie ?
Polskość to nienormalność-takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu:historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię(nie chcę mimo wszystko ?), wypaliły znamię;i każą je z dumą.
A tak w ogóle rozczarowaliście mnie Panowie. Tyle tu wpisów przed wyborami, że odchodził samo zło a nadchodzi samo dobro. No i?? Nie macie się czym pochwalić, ze taka cisza ? Zawsze tacy chętni do opinii, oceny, tacy...zawsze mówiący prawdę nawet jak jest nie do końca wygodna. A tu....tylko wiatr w temacie zawiodłem się na Was ! Jednak jest i satysfakcja, że ludzie tacy pewnie swojego mogą się pomylić
tu tylko Igor próbował lobbować za tymi debilami z rządu, a że teraz co chwilę jakieś szambo wybija to widać się chłopak już nie wyrabiał i dał sobie siana
Niby tak ale w dziale piłka było kilku ananasów co to się wybijało z komentarzami i co teraz? Zabrakło klawiatury? No nie, bo widzę, że sobie swobodnie piszą ale już jaj aby się przyznać do błędu nie ma takie oto kozaki co dziurkę w śniegu wysikali do krytyki kogoś pierwsi ale do uderzenia się w pierś to ostatni narzekania na polityków sporo ale aby od siebie wymagać chociaż podstawowych zachowań to po co i pojadę teraz klasykiem, którym się posługiwali...."szkoda strzępić" Wy wiecie do kogo to !!