Utrecht po gola w 1 połowie Chelsea po gola w 1 połowie Club Brugge po gola w 1 połowie Espanyol po gola w 1 połowie Feyenoord po gola w 1 połowie United po gola w 1 połowie Newcastle po gola w 1 połowie Monaco po gola w 1 połowie Union Berlin po gola w 1 połowie Valencia po gola w 1 połowie Psv po gola w 1 połowie Az Alkmaar po gola w 1 połowie Rennes po gola w 1 połowie Tottenham po gola w 1 połowie Freiburg po gola w 1 połowie Antwerpia po gola w 1 połowie Villareal po gola w 1 połowie Braga po gola w 1 połowie Lyon po gola w 1 połowie Betis po gola w 1 połowie
Utrecht po gola w 1 połowie Chelsea po gola w 1 połowie Club Brugge po gola w 1 połowie Espanyol po gola w 1 połowie Feyenoord po gola w 1 połowie United po gola w 1 połowie Newcastle po gola w 1 połowie Monaco po gola w 1 połowie Union Berlin po gola w 1 połowie Valencia po gola w 1 połowie Psv po gola w 1 połowie Az Alkmaar po gola w 1 połowie Rennes po gola w 1 połowie Tottenham po gola w 1 połowie Freiburg po gola w 1 połowie Antwerpia po gola w 1 połowie Villareal po gola w 1 połowie Braga po gola w 1 połowie Lyon po gola w 1 połowie Betis po gola w 1 połowie
James Olley poinformował, że Pierre-Emerick Aubameyang przybył dziś na Stamford Bridge z maską Spidermana, którą umieścił za jedną z bramek. Możemy sobie wyobrazić celebrację Gabończyka w tym stroju na oczach Mikela Artety
jak wejdzie to i w Chorzowie mogę liczyć na herbatkę ? ( i roladę )
na to możesz liczyć zawsze a nie tylko jak wejdzie kupon - tylko daj znać wcześniej że będziesz żeby żona natrzaskała więcej rolad i kupiła większą główkę kapusty bo lubimy sobie pojeść
Chociaż Biczu powiem Ci szczerze, że ostatnio sztandarowe danie moje żony to polędwiczki wołowe nadziewane serem pleśniowym. Do tego też kluseczki plus modra kapusta. Moje bajtle za tym przepadają