Akhu, czy "w miarę" cieszysz się z postawy Napoli?.. wiadomo, ze Interullo 4 life itd.. ale - czyż to nie jest piękna historia?
taka, której wszyscy kibicują w pewnym momencie..
Hmm...żeby to dobrze napisać.
Jeśli ktoś inny miałby być mistrzem to fajnie, że to jest tak grająca ekipa. Kvara i Osimhen przerastają tę ligę. Nie sądzę, żeby tu na dłużej zabawili, ale to i tak jest nieważne. Już są legendami Calcio
Ja tak po prostu doceniam to jakiego potwora stworzył Spallettone. Pożegnali przecież kilku graczy, którzy tworzyli wielkie Napoli w poprzednich latach. Nikt się nie spodziewał, że mogą zaliczyć taki sezon. Ja to się po transferach nie spodziewałem nawet ich w TOP4
Ale nie jestem osobiście fanem Neapolu, zawsze mam w głowie mafijne/narkotykowe porachunki. Te słynne fajerwerki itd.
Nie jestem też fanem Napoli przez aktualnego patrona stadionu. Wiem, że powinno się odróżniać tworzywo od twórcy, ale jednak ja w nim widzę kogoś innego niż fani Napoli.
W sumie to pewnie słabo wybrzmiewa, więc podsumuje to tak: imponują mi praktycznie co tydzień, a to co wyczyniają w LM to jest miód na me serce