Opcje tematu
#775421 - 09/12/2006 06:44 Bardzo dziwny pomysl Krajana?
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Temat troszkę of topic PP - wpisy w temacie mile widziane

Dlaczego wiekszość z nas przegrywa z bukmacherami (a taka jest prwda) - z prostej przyczyny - większość buczków żeruje na naszej naiwności i chęci szybkiego zysku.

Jak temu zaradzić? Odpowiedzi brak. Długo myślałem i wpadłem na bardzo dziwny pomysł?

Czego dziwny - zaraz napiszę.

Bukmacherka jest niczym innym tylko czymś na podobieństwo giełdy - gdzie Ci co obstawiają (sprzedają i ew. kupują) i Ci co tracą ew. zyskują - ale jest jeszcze jeden czynnik - tzw. marża (10-20%) - i to jest główny czynnik utrzymania sie bukmachera na rynku.

Jak z tym walczyć? - tak jak z wiatrakami - ale żeby temu się przeciwstawić mam propozycję - jaką w skrócie - reszta na PP.

Mój pomysł nie wynika z chęci zysku (ale takowy zawsze mile widziany) - ale z tego po co mamy oddawać profity buczkom - spróbujmy sie dogadać - ale aby dalej nie było ble ble - skrótowo:

Zakładajmy sie między sobą - wystawiajmy zakłady - kupujmy je i sprzedawajmy - czyli zarabiajmy lub traćmy kosztem siebie - jeżeli ktoś myśli podobnie - prosze o kontakt PP.
Jeżeli chodzi o mnie to proszę o kontaktk tylko tych co posiadają konto INTELIGO (zielone) - co pozwoli na szybkie i bezprowizyjne rozlicznie sie między sobą?

Zapraszam do dyskusji?
Czy lepiej grac po kursie 1.85 czy po 2.00?

Do góry
Bonus: Unibet
#775422 - 09/12/2006 10:01 Re: Bardzo dziwny pomysl Krajana?
tomikopi1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2002
Ja mam inny pomysł, zagrajmy raz wszyscy ten sam typ.
Jeden typ wszyscy na forum ten sam, zobaczymy jak kursy spadną

Do góry
#775423 - 09/12/2006 10:55 Re: Bardzo dziwny pomysl Krajana?
nitek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2004
hmm pomysl niezly, ALE boje sie walkow, potrzebna bylaby chyba jakas weryfikacja, czy cos takiego, ja mam inteligo ale nie wiem czy zielone ?? Co to znaczy Inteligo zielone ??

Do góry
#775424 - 09/12/2006 11:16 Re: Bardzo dziwny pomysl Krajana?
tygrxek Offline
member

Meldunek: 03/05/2006
hehe niedosc jak by cie ktos okantował to bys poszedl na polcji i co powiedzial ,ze wygrales zaklad? to jest nielegalne w polsce niestety...wiadomo po cichu mozna ale to by musiala bcy jakas siatka ludzi znajacych sie i majacychdo siebie zaufanie bo tak to dziekuje;]

zreszta masz to poto jest gielda betfair..marza tam jest w porownanu do buka "tylko " 5% od zysku a nie jak w STS 10% od calosc ;D

BETFAIR itp albo jakis znajomy

Do góry
#775425 - 09/12/2006 11:20 Re: Bardzo dziwny pomysl Krajana?
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Quote:

hmm pomysl niezly, ALE boje sie walkow, potrzebna bylaby chyba jakas weryfikacja, czy cos takiego, ja mam inteligo ale nie wiem czy zielone ?? Co to znaczy Inteligo zielone ??

odp. intekligo zielone - to te co ma grafikę w kolorze zielonym - jest jeszcze niebieskie - to nakładka na ror w PKO B.P. - te ma obwolutę niebieską - oba podciągniete są pod ten sam bank - ale zielone mozna mieć nie mając konta w BOP a niebieskie tylko gdy się ma jakieś rachunki w BP

Nitek - na dziś chciałem wystaić 3 typy - ale został mi tylko jeden - a szkoda - bo jedemn z tych dwóch (ten słabszy - namoczyłem) - a nie musial się wzbogacić buczek

Do góry
#775426 - 09/12/2006 11:31 Re: Bardzo dziwny pomysl Krajana?
1.X.2 Offline
stranger

Meldunek: 02/10/2006
wedlug mnie byloby juz lepiej wplacic np. po 2zl na konto zaufanej osoby! podac np. 15 typow i mozna obstawiac tylko 1, x, lub 2 osoba z najwieksza liczba trafien zgarnia caly szmal, a zeby nie bylo walkow jedna osoba = jeden kupon + typy moglyby byc wysylane na poczte "bukmachera" ktory by nie uczestniczyl w grze

Do góry

Moderator:  rafal08