Temat troszkę of topic PP - wpisy w temacie mile widziane
Dlaczego wiekszość z nas przegrywa z bukmacherami (a taka jest prwda) - z prostej przyczyny - większość buczków żeruje na naszej naiwności i chęci szybkiego zysku.
Jak temu zaradzić? Odpowiedzi brak. Długo myślałem i wpadłem na bardzo dziwny pomysł?
Czego dziwny - zaraz napiszę.
Bukmacherka jest niczym innym tylko czymś na podobieństwo giełdy - gdzie Ci co obstawiają (sprzedają i ew. kupują) i Ci co tracą ew. zyskują - ale jest jeszcze jeden czynnik - tzw. marża (10-20%) - i to jest główny czynnik utrzymania sie bukmachera na rynku.
Jak z tym walczyć? - tak jak z wiatrakami - ale żeby temu się przeciwstawić mam propozycję - jaką w skrócie - reszta na PP.
Mój pomysł nie wynika z chęci zysku (ale takowy zawsze mile widziany) - ale z tego po co mamy oddawać profity buczkom - spróbujmy sie dogadać - ale aby dalej nie było ble ble - skrótowo:
Zakładajmy sie między sobą - wystawiajmy zakłady - kupujmy je i sprzedawajmy - czyli zarabiajmy lub traćmy kosztem siebie - jeżeli ktoś myśli podobnie - prosze o kontakt PP.
Jeżeli chodzi o mnie to proszę o kontaktk tylko tych co posiadają konto INTELIGO (zielone) - co pozwoli na szybkie i bezprowizyjne rozlicznie sie między sobą?
Zapraszam do dyskusji?
Czy lepiej grac po kursie 1.85 czy po 2.00?