wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Originally Posted By: TEO
Czyli 2x over 1,5 bity temat To daje nam u Rumuna 1.66 Plus Wisła Razem 2.32 Tylko muszę sprawdzić gdzie Buko i Vinc znajdują się na liście Kempa
Są w innej lidze więc to dobrze nie wróży. Aczkolwiek akagi z ekstraklasy pytał się Vinca o poradę nt Wisły znaczy że musiał dostrzec tam jakiś potencjał
Na Wisłę w 1 lidze wszyscy się zasadzają jak na Legię w Ekstraklasie, dlatego zapytałem kibica, bo pewnie przegląda strony wiślackie i się bardziej orientuje, co w trawie piszczy.
Z tych lig z których wystawiane są zakłady na spalone, a grają jutro, najlepsza jest Chelsea, ze średnią na mecz z ich udziałem 6,29, a sami mają 3,57 takie zdarzenia w meczu.
Na Wisłę w 1 lidze wszyscy się zasadzają jak na Legię w Ekstraklasie, dlatego zapytałem kibica, bo pewnie przegląda strony wiślackie i się bardziej orientuje, co w trawie piszczy.
Nie znam nikogo kto gra na Wisłę w 1 lidze
Vinc to inne strony ogląda...co widać po reklamie konkursów
Z tych lig z których wystawiane są zakłady na spalone, a grają jutro, najlepsza jest Chelsea, ze średnią na mecz z ich udziałem 6,29, a sami mają 3,57 takie zdarzenia w meczu.
Nie znam nikogo kto gra na Wisłę w 1 lidze
Vinc to inne strony ogląda...co widać po reklamie konkursów