Strona 11 z 11 < 1 2 ... 9 10 11
Opcje tematu
#851189 - 10/01/2007 21:33 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: Rivaldinho]
JuninhoP Offline
journeyman

Meldunek: 09/09/2005
Nie mogę zaprzeczyć.

A z drugiej strony zacząłem się troszkę bac, że ktoś "skseruje" ode mnie te rzutu wolne, jakiś tam araek czy pervers.

Do góry
Bonus: Unibet
#851575 - 10/01/2007 23:36 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: JuninhoP]
Bart87 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 28/04/2005
Originally Posted By: JuninhoP
Nie mogę zaprzeczyć.

A z drugiej strony zacząłem się troszkę bac, że ktoś "skseruje" ode mnie te rzutu wolne, jakiś tam araek czy pervers.

zagladam do tematu, a tu jakis pajac szkaluje moja osobe i powiem Ci kolego, ze mialem nawet podliczyc ilosc moich typow ilosc trafionych, ilosc "skopiowanych" i ile z nich okazalo sie nietrafionymi, a ile trafilem typow, ktore podalem jako pierwszy albo jedyny uczestnik konkursu...ale szczerze mowiac nie chce mi sie dla Ciebie wysilac bo jutro kolejny "mozg" Twojego pokroju zarzuci mi, ze sposob w jaki podaje typy jest identyczny do sposobu usera X, a poza tym...nie ulegam tanim prowokacjom \:D

jezeli jeszcze jakeis pytania to zapraszam do kolejnej edycji

Do góry
#861138 - 14/01/2007 12:47 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: Bart87]
JuninhoP Offline
journeyman

Originally Posted By: Bart87

zagladam do tematu, a tu jakis pajac szkaluje moja osobe

Tak to możesz sobie do ojca mówic, ale nie do mnie. A po 2 sam siebie szkalujesz kserując od innych typy.

i powiem Ci kolego, ze mialem nawet podliczyc ilosc moich typow ilosc trafionych, ilosc "skopiowanych"

Twoje skopiowane typy są już podliczone przeze mnie, więc ułatwiłem Ci zadanie.

ale szczerze mowiac nie chce mi sie dla Ciebie wysilac

Z tego też powodu przepisujesz typy od innych uczestników konkursu.

nie ulegam tanim prowokacjom \:D

Za to jesteś miernym typerem i przepisujesz typy od innych.

Co z tego, że niejaki arekm zdobył w tej kolejce 15 punktów jak aż 3 typy skserowal od innych. Zadowolony jest z 15 punktów a większość poważnych i myślących typerów tego forum traktuje go jako zdobywce 6 pkt + czlowieka który skserowal typy za pozostałe 9 pkt.

Osoby piszące mi na priv, przepraszam, że nie odpisuję od razu ale naprawdę mam dużo zajęć. Ale cieszę się, że jest was tak dużo i, że popieracie mnie i tak jak ja brzydzicie się tymi "skserowanymi" typami a także typerami, którzy podają te typy jako swoje. Podobała mi się szczególnie wypowiedź pewnego szanowanego typera, który napisał: "do rynsztoka z nimi"

Pozdrawiam.

Do góry
#861515 - 14/01/2007 14:57 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: JuninhoP]
arekm Offline
veteran

Meldunek: 22/10/2005
O, robaczek wyszedł ze swej dziurki. Już mi cię brakowało \:D Naucz się najpierw stosować poprawnie słowa, gdyż "kserowanie" pasuje tutaj jak pięść do nosa. Może zbyt dużo kserujesz notatek w swojej szkółce. Potem zastanów się nad tym, że niektórzy typujący znają się doskonale i tworzą pewne grupy. Ty jednak raczej nie masz szans na dostanie się do takiej grupy zachowując się w taki sposób. Podejrzewam, że jakbyś wziął udział w następnej edycji konkursu, to nawet nie wiedziałbyś od kogo przepisywać typy \:\)
Forum ma to do siebie, że zawsze znajdą się tacy, którzy zajmują głos tam, gdzie nie powinni.
Konkurs ten jest zabawą, więc nie rób tutaj fermentu skoro nawet w nim nie uczestniczysz.
Drugi komplet punktów dedykuję właśnie tobie \:p
No i z niecierpliwością czekam na jakiś twój temat w PP, pokaż co potrafisz, wielu z uczestników tego konkursu ma swoje osiągnięcia w typowaniu, na twoje jakoś nie natrafiłem.
Kończę wypowiedź, gdyż nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy.

Do góry
#861640 - 14/01/2007 15:35 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: arekm]
JuninhoP Offline
journeyman

Originally Posted By: arekm
Już mi cię brakowało

Nie brakowało Ci za to dobrych typów innych typerów, gdyż w tej kolejce 3 z nich przepisałeś od tych typerów.

:D Naucz się najpierw stosować poprawnie słowa, gdyż "kserowanie" pasuje tutaj jak pięść do nosa. Może zbyt dużo kserujesz notatek w swojej szkółce.

Kserowanie to bardzo dobrze dobrane słowo do tej sytuacji. Inne to: spisywanie, przepisywanie, ściąganie itd

Potem zastanów się nad tym, że niektórzy typujący znają się doskonale i tworzą pewne grupy.

Oczywiście, że są pewne grupy typerów, ale Ty zapewne do żadnej nie należysz. Kto by chciał w swojej grupie typowego spysywacza co nic nie wnosi a tylko żeruje na pracy innych.

No ale sprawdźmy to, gdyż nie chciałbym Cię bezpodstawnie obrażać. Piszesz o grupach typerów, a więc sugerujesz, że to, że macie takie same typy w tym konkursie to wina tego, że jesteście w jednej grupie. Ok. Z ostatnich 7 typów aż 5 spisałeś od kidda, a więc wynikałoby z tego, że jesteście w jednej grupie. Skontaktuję sie z nim, jeśli zaprzeczy temu to okaże się, że Twoja linia obrony jest spalona.

Podejrzewam, że jakbyś wziął udział w następnej edycji konkursu, to nawet nie wiedziałbyś od kogo przepisywać typy \:\)

Za to Ty wiesz doskonale od kogo spisywać. No ale skoro się nie umie typować to trzeba umieć spisywać.

Forum ma to do siebie, że zawsze znajdą się tacy, którzy zajmują głos tam, gdzie nie powinni.

Oraz tacy, którzy nie umieją typować tylko spisują typy od innych. Do tej grupy właśnie należysz.

Konkurs ten jest zabawą, więc nie rób tutaj fermentu skoro nawet w nim nie uczestniczysz.

Jeśli to tylko zabawa to dlaczego nie podajesz własnych typów, tyylko przepisujesz je od innych???

Drugi komplet punktów dedykuję właśnie tobie

To nie jest do końca Twój komplecik bo tylko 2 typy pochodzą od Ciebie. Jeśli więc chcesz dedykować ten komplecik to poproś o pozwolenie typerów od których spisałeś 3 trafne typy.

No i z niecierpliwością czekam na jakiś twój temat w PP, pokaż co potrafisz, wielu z uczestników tego konkursu ma swoje osiągnięcia w typowaniu, na twoje jakoś nie natrafiłem.

Nie zmieniaj tematu. Nie gadamy tu o moich typch tylko o przepisywaniu typów od innnych typerów przez Ciebie.

Do góry
#861871 - 14/01/2007 16:16 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: JuninhoP]
arekm Offline
veteran

Meldunek: 22/10/2005
Ech, a ty ciągle swoje. Nie masz prawa mnie ani podstawnie ani bezpodstawnie obrażać. Zapraszam cię do mojego tematu, skoro sam nie masz się czym pochwalisz, może uda ci się skorzystać z typów, które tam podaję
http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=837956&page=1#Post837956
Śmiać mi się chce, gdy uważasz, że jeśli Kidd podaje swoje typy, to już inny nie można na nie wpaść \:D Z Kiddem znamy się dość długo, a to już nie nasz pierwszy konkurs.

Do góry
Strona 11 z 11 < 1 2 ... 9 10 11

Moderator:  rafal08