#848928 - 10/01/2007 07:41
Re: Betfair [6]
[Re: Conrad]
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Wszystko jest relatywne, zależy co porównujemy... i z czym. Osatatnio ktoś do mnie pisał maila, że większej "kichy" niż Betfair to w życiu nie widział, bo kurs na gospodarzy wynosił ok. 1.80, remis 1.80... i goście też 1.80. A limit to całe 10 Euro, dostępne praktycznie tylko dla jednej osoby.  Ja tam lubię bf pomimo pewnego imbecyla, który ich reprezentuje ("Łukasz"), ale w takich przypadkach mają najgorsze kursy i najmniejsze limity niż jakikolwiek inny buk. Do tego straszliwe procedury weryfikacji kont... Cały Conrad, jak miała być wspólpraca z BF to było cacy, jak nie ma to BF beeee  coś a la Sportingbet, mi BF pasi choć prowizje lekko  denerwują, co do Mansion to nie ma porównania, fakt w Mansion ( mówimy o giełdzie) prowizja dla kupujacego 0% ale i ilośc zdarzeń i limity za ile mozna zagrać dużo mniejsze niż w BF Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#848961 - 10/01/2007 08:23
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2003
|
Limit widzisz w każdej chwili na ekranie. Jest to tyle co jest dostępne do obstawienia. (...) Tak jak wspomniałem, na Polską Ekstraklasę zarówno kursy jak i limity są wręcz tragiczne. Conrad, to nie są limity, tylko dostępne w danej chwili stawki do postawienia. Orange Ekstraklasa ma mały obrót, bo to są dupowate rozgrywki w porównaniu nawet do Scottish 3. Division dla ogółu graczy Betfair. A że obrót mały, to i konkurencja kursowa słaba. Najbardziej płynne rynki mają naprawdę dobre kursy i wysokie możliwe sumy do postawienia.
|
Do góry
|
|
|
|
#849064 - 10/01/2007 10:06
[Re: zmarcin]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Przez limit mam na myśli to ile można postawić w danej chwili. W meczach Ligi mistrzów czy to Barca - Chelsea lub Benfica - FC Copenhaga to nie ma problemów, można grać prawie ile się chce. Ale bf nie zastąpi nigdy tradycyjnego buka, bo w mniej popularnych zdarzeniach typu Wisła Kraków - GKS BOT jest tragicznie, nie da się tam w ogóle tego obstawiać (właśnie kursy typu 1: 1.80 X: 1.80 2: 1.80). Tak więc są plusy i minusy, jak z wszystkim. W pewnych sytuacjach w bf zagrasz to co u buka ciężko będzie zagrać, ale w innych musisz zagrać u normalnego buka bo w bf nie masz na to szans. Mansion jest całkiem fajny (oprócz szalenie pasującej nazwy firmy...  ), i możesz tam znaleźć okazyjne kursy bo firma sama też wystawia oferty z tego co widać. P.S. Przepłacili trochę za reklamę na koszulkach Tottenhamu.
|
Do góry
|
|
|
|
#849583 - 10/01/2007 14:00
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Wplacilem tam, ale zdzieraja, 9 funtow przy wplacie z netellera mi skasowali na wejsciu,he
Poza tym ta ich platforma,ehhh, nie spodobala mi sie... Neteller to najgorsza opcja w przypadku bf. Co do wyglądu, to kwestia przyzwyczajenia. Na początku też mi się nie podobało, a teraz jest wręcz przeciwnie. Wszystko na swoim miejscu.
|
Do góry
|
|
|
|
#849599 - 10/01/2007 14:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Wplacilem tam, ale zdzieraja, 9 funtow przy wplacie z netellera mi skasowali na wejsciu,he
Poza tym ta ich platforma,ehhh, nie spodobala mi sie... do 3 dni powinni Ci oddac ta sume  przynajmniej tak robili jeszcze pare miesiecy temu....w histori konta bedzie to zapisane jako "kredyt"
|
Do góry
|
|
|
|
#849978 - 10/01/2007 17:24
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
Poza tym ta ich platforma,ehhh, nie spodobala mi sie... Betfair pokrywa koszty opłat z NETeller, jak napisał Yahoo, otrzymasz zwrot niedługo po wykonaniu transakci a platforma? to już kwestia gustu i przyzwyczajenia
|
Do góry
|
|
|
|
#850187 - 10/01/2007 18:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2004
|
Porównanie bogactwa i płynności oferty Mansion i Betfair powala na kolana Ciekawe jakie będą "LIMITY" w mansion jak w terminarzu pojawi się mecz Wisła - BOT?  Prawda jest taka - liderem bogactwa i płynności ofert poszczególnych giełd jest betfair, potem dłuuuuuuuuuuuuugo nic, a następnie peleton myszek w stylu mansion, betdaq itp. Nie odkryłem tutaj oczywiście Ameryki, liczby obracanej kasy mówią o tym w sposób dobitny. Żeby było jasne - jestem przeciwny takiej dominacji betfair, bo spodziewam się, że przy godnym konkurencie prowizję byłyby dużo niższe, ale próba stawiania w jednym szeregu mansion i betfair jest cokolwiek śmieszna. 
|
Do góry
|
|
|
|
#852021 - 11/01/2007 09:55
|
newbie
Meldunek: 09/12/2005
|
"Przekroczony został limit ryzyka lub strat"(taki komunikat mi wyskakuje) o co chodzi ? nie moge nic postawic-to jakis rodzaj zabezpieczenia? I dziwne bo strata wcale nie byla duża hmm - moze ktos cos wie na ten temat??
|
Do góry
|
|
|
|
|
|