Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#778766 - 11/12/2006 15:51 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: mura]
majer Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/03/2006
wEDŁUG MOICH OBLICZEŃ

2 KOLEJKA 20.11-26.11
Athletico Madrid - MKS Śląsk Świętochłowice 5:5
3 KOLEJKA 27.11-03.12
Athletico Madrid - K.S Gawin Królewska Wola 10:9

PS
wedlug mnie ostatnia kolejka powinna byc powtorzona, z wiadomych wzgledow ;\)

Do góry
Bonus: Unibet
#779133 - 11/12/2006 18:24 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: majer]
arekm Offline
veteran

Meldunek: 22/10/2005
Ponieważ widzę, że katowiczanin nie traktuje tego konkursu poważnie, zasady po raz kolejne nie są jasne, zmieniane w trakcie, proponuję byśmy sami zdecydowali o tym, czy powtarzamy ostatnią kolejkę. Osobiście czuję się oszukany, że nie zaliczono mi typu Valencia, który zmieniłem wyłącznie dlatego, żeby zakończył się zgodnie z regulaminem przed godziną 22.

Czy powtarzamy ostatnią rundę?
TAK - 1
NIE - 0

Do góry
#779195 - 11/12/2006 18:41 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: arekm]
citizen Offline
La Furia Roja

Meldunek: 14/03/2004
chlopie nierozumiem cie, zmieniasz typ valencia na bipop. A kiedy juz jest znany wynik (niekorzysny dla ciebie) chcesz znowu zmiany typu ?

Do góry
#779203 - 11/12/2006 18:45 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: citizen]
arekm Offline
veteran

Meldunek: 22/10/2005
Originally Posted By: citizen
chlopie nierozumiem cie, zmieniasz typ valencia na bipop. A kiedy juz jest znany wynik (niekorzysny dla ciebie) chcesz znowu zmiany typu ?

Chodzi tutaj o równe traktowanie. Pisałem wczoraj, żebyś podał decydujący typ, to nie byłoby problemu związanego z wynikiem, lecz pozostałby fakt, iż nie tylko ja uważam, że ostatnią rundę należy powtórzyć.

Do góry
#780991 - 12/12/2006 17:47 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: arekm]
banan881 Offline
enthusiast

Meldunek: 18/07/2005
a ja dopiero teraz zobaczyłem ze forum umarło 9 grudnia i odszukałem pod nowym linkiem nowa wersje...Uwazam ze kolejka powinna byc powtórzona, bo z jakiej racji ja mam miec 2 typy a moj przeciwnik az 5 ??!?! czuje sie OSZUKANY, bo w niedziele było zepsute jak chciałem typowac

Do góry
#781631 - 12/12/2006 20:41 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: banan881]
katowiczanin Offline
La Pulga

Meldunek: 29/01/2005
POWTARZAMY 4 KOLEJKE ZA TYDZIEN

Do góry
#781964 - 12/12/2006 22:15 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: katowiczanin]
pervert Offline
journeyman

Meldunek: 30/06/2006
Originally Posted By: katowiczanin

Widzę, że gospodarzowi tematu można zarzucic wszystko, tylko nie konsekwencję działania. Najpierw podlicza kolejkę i przedstawia wyniki, by po krótkim czasie - ni z gruchy, ni z pietruchy - je skasowac
Dlaczego ? Bo kilku gości zachowuje się, jakby grali o wspomnianą wcześniej willę z basenem i roni krokodyle łzy nad rozlanym mlekiem. Można by to od biedy zrozumiec, gdyby JEDNA runda decydowała o awansie, ale jeśli mamy do dyspozycji sześc podejśc !? Dziecinada !!!
Jestem ciekaw, jaka byłaby decyzja katowiczanina, gdyby teraz niezadowoleni z powyższego pomysłu, wylali swoje żale. Idąc tym tokiem rozumowania należałoby wówczas ponownie przywrócic wyniki nieszczęsnej IV rundy !

Do góry
#782333 - 13/12/2006 10:53 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: pervert]
Bart87 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 28/04/2005
Originally Posted By: pervert

Widzę, że gospodarzowi tematu można zarzucic wszystko, tylko nie konsekwencję działania. Najpierw podlicza kolejkę i przedstawia wyniki, by po krótkim czasie - ni z gruchy, ni z pietruchy - je skasowac
Dlaczego ? Bo kilku gości zachowuje się, jakby grali o wspomnianą wcześniej willę z basenem i roni krokodyle łzy nad rozlanym mlekiem. Można by to od biedy zrozumiec, gdyby JEDNA runda decydowała o awansie, ale jeśli mamy do dyspozycji sześc podejśc !? Dziecinada !!!
Jestem ciekaw, jaka byłaby decyzja katowiczanina, gdyby teraz niezadowoleni z powyższego pomysłu, wylali swoje żale. Idąc tym tokiem rozumowania należałoby wówczas ponownie przywrócic wyniki nieszczęsnej IV rundy !

Na typowanie byl caly tydzien (7dni!) forum bylo niedostepne raptem przez jeden wieczor i niedzielny poranek, a to, ze niektorzy czekaja na ostatnia chwile to nie powinno nas interesowac...bo zauwaz, ze kto chcial ten mecze podal.

p.s. jak mi sie cos w tej kolejce nie powiedzie to wezme dwoch kumpli i zaczniemy plakac w tym temacie, ze jednemu chomik zachorowal i nie moglismy typowac \:D \:D \:D

ŻENUA \:D

Do góry
#782347 - 13/12/2006 10:59 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: katowiczanin]
kttl22 Offline
old hand

Meldunek: 01/01/2006

w pierwszej kolejce tez mi forum nie dzialalo przez jeden dzien jezeli dobrze pamietam , powtorzmy w takim razie jeszcze pierwsza kolejke , a co tam .

Do góry
#782479 - 13/12/2006 12:04 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: kttl22]
katowiczanin Offline
La Pulga

PRZEMYSLAME WSZYTKO I DECYDUJE ZE NIE BEDZIEMY JEDNAK TYPOWAC PONOWNIE $ KOLEJKI PONIEWAZ TAK JAK WSPOMNIAL bart87 NA TYPOWANIE JEST & DNI A POZATYM Conrad INFORMOWAL ZE FORUM NIE BEDZIE CZYNE W SOBOTE I NIEDZIELE

POZDRAWIAM \:\)

Do góry
#794235 - 17/12/2006 17:10 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: katowiczanin]
pervert Offline
journeyman

Poprzednio zarzuciłem gospodarzowi brak konsekwencji, teraz mam podstawy ku temu, by podejrzewac go o NIEUCZCIWOśC.
Wychodzi na to, że postanowił wycinac konkurencje w grupie (czyli pozbawiac punktow), wykorzystujac sobie tylko wiadome zasady.
Wprawdzie te runde mam w plecy, ale zachodze w glowe, ktory punkt regulaminu upoważnil go do unieważnienia mojego nocnego typu na NHL

Mam nadzieje,że szybko sie dowiem...

P.S. Sorki za polskie trzcionki, ale klawiatura zdenerwowala sie chyba bardziej ode mnie \:D .

Do góry
#795184 - 17/12/2006 20:45 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: pervert]
katowiczanin Offline
La Pulga

Poprzednio zarzuciłem gospodarzowi brak konsekwencji, teraz mam podstawy ku temu, by podejrzewac go o NIEUCZCIWOśC.
Wychodzi na to, że postanowił wycinac konkurencje w grupie (czyli pozbawiac punktow), wykorzystujac sobie tylko wiadome zasady.
Wprawdzie te runde mam w plecy, ale zachodze w glowe, ktory punkt regulaminu upoważnil go do unieważnienia mojego nocnego typu na NHL

sory \:\) ale myslalem ze to spotkanie dopieroodbedzie sie w nocy z niedizeli na poniedizalek \:\) nie musisz ise odrazu tak unosic a pozatym chyba przyznasz ze troche tych meczy jest do psrawdzania i jestem ytlko czlowiekiem i moge sie pomylic tyle pozdor

P.S. Sorki za polskie trzcionki, ale klawiatura zdenerwowala sie chyba bardziej ode mnie \:D .

Do góry
#795190 - 17/12/2006 20:47 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: katowiczanin]
katowiczanin Offline
La Pulga

sory \:\) ale myslalem ze to spotkanie dopieroodbedzie sie w nocy z niedizeli na poniedizalek \:\) nie musisz ise odrazu tak unosic a pozatym chyba przyznasz ze troche tych meczy jest do psrawdzania i jestem ytlko czlowiekiem i moge sie pomylic tyle pozdor

Do góry
#795241 - 17/12/2006 21:13 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: katowiczanin]
pervert Offline
journeyman

Bez urazy, fakt reakcja niewspolmierna do przewiny, w natloku wynikow masz prawo do pomylki.
Sorry, pozdrawiam i nastawiam celownik na pojedynek decydujacy o wyjsciu z grupy. P.

Do góry
#795865 - 18/12/2006 14:07 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: kamasss]
katowiczanin Offline
La Pulga

2 KOLEJKA

Athletico Madrid - Śląsk Świetochłowice 5:5

K.S Gawin Królewska Wola - FC Moherowe PiSiory 10:6

3 KOLEJKA

FC Moherowe PiSiory - MKS Śląsk Świętochłowice 3:9

Athletico Madrid - K.S Gawin Królewska Wola 10:8

Do góry
#801464 - 21/12/2006 09:12 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: katowiczanin]
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
witam,

wiadomo jakie będą rozstawienia, jaka grupa z jaką? (w regulaminie nie znalazłem)
bo nie wiem, czy zająć pierwsze miejsce w grupie czy drugie \:D

Do góry
#801471 - 21/12/2006 09:18 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: kamasss]
Zulus Offline
Łódzki Klub Sportowy

Meldunek: 23/06/2005
Originally Posted By: kamasss
witam,

wiadomo jakie będą rozstawienia, jaka grupa z jaką? (w regulaminie nie znalazłem)

i tak zajmiesz pierwsze bo mój mecz z Legią jest sprzedany \:D

Do góry
#801478 - 21/12/2006 09:26 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: Zulus]
katowiczanin Offline
La Pulga

Originally Posted By: Zulus
Originally Posted By: kamasss
witam,

i tak zajmiesz pierwsze bo mój mecz z Legią jest sprzedany \:D

tak jak w Lidze Mistrzów drużyny z pierwsyzch miejsc graja z drużynami z drugich \:\) Pozdro

Do góry
#802163 - 21/12/2006 17:38 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: katowiczanin]
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
heh wiem, że pierwsze grają z drugimi, ale jak bedą wyglądać pary...

z którą grupą moja będzie wiązana...

"jaka grupa z jaką?"

Do góry
#802286 - 21/12/2006 18:00 Re: CHAmPiOnS LeAGUe ---> kAtOWiCZAnin teRminARZ [Re: kamasss]
KIDD Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/03/2005
Do tej pory chyba było tak, że A grała z B, C z D itd.

Do góry
Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08