To cytat z Biblii
Księga Ezechiela, rozdział 25, wers 17
"Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności,
bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek.
Dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, i na tych, którzy chcą zatruć
i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan,kiedy wywrę na tobie swoją zemstę !"
To cytat spopularyzowany przez film "Pulp Fiction" - nie zmieściło by się na koszulce, więc nadrukowali tylko odnośnik, żebyś sam zajrzał i odszyfrował
W wolnym tłumaczeniu:
Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
=
Naszym ulubionym zajęciem jest wyłapywanie oszustów i kanciarzy na Betsson...Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. =
Chwała tym, którzy uczciwie grają...Dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan,kiedy wywrę na tobie swoją zemstę =
Ale oszustów, kanciarzy i multikontowców czeka sroga zemsta z naszej strony.
Ot, taka przestroga w formie łamigłówki