#837193 - 06/01/2007 11:39
Re: MTV
[Re: koszałek]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Mi na MTV podoba się VIVA LA BAM  Tam to dopiero jazdy są. To akurat najbardziej durny jaki widzialem, banda idiotow zgrywajacych sie i ma to niby wygladac jak cos normlanego, spontanicznego a tak nie jest. Do tego dochdozi ten demolka, z tej grupy, tez iodtycnzy program. Odnosnie tego co pisal Hoscik, heh, sweet16, nie ma to jak Ameryka, wszyscy dostaja na urodziny samochody, mimo, ze nie maja prawa jazdy. A samochody do porshe, bmw etc no lol Rozpieszczone amerykanskie gowniary 
|
Do góry
|
|
|
|
#837208 - 06/01/2007 11:47
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2005
|
O dobry temacik bo sam często oglądam MTV odkąd tylko dali na kablówkę Z programów to tylko znalazłem 2 odcinki "Pimp my ride" na http://www.torrenty.org wystarczy wpisac w szukaj "MTV".
|
Do góry
|
|
|
|
#837229 - 06/01/2007 11:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/10/2005
|
Mi na MTV podoba się VIVA LA BAM  Tam to dopiero jazdy są. To akurat najbardziej durny jaki widzialem, banda idiotow zgrywajacych sie i ma to niby wygladac jak cos normlanego, spontanicznego a tak nie jest. Do tego dochdozi ten demolka, z tej grupy, tez iodtycnzy program. Odnosnie tego co pisal Hoscik, heh, sweet16, nie ma to jak Ameryka, wszyscy dostaja na urodziny samochody, mimo, ze nie maja prawa jazdy. A samochody do porshe, bmw etc no lol Rozpieszczone amerykanskie gowniary Właśnie dlatego lubie to oglądać jak te debile się wydurniają i robią sobie jaja z grubego Phila (nie wiem jak sie pisze  )
|
Do góry
|
|
|
|
#837245 - 06/01/2007 12:00
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Ale to jest sztuczne, on zgrywa przestraszonego i ze niby nie wie, co sie dzieje, jak oni mu niszcza samochod.
Wlasnie ta sztucznosc mnie razi, np ci wspomniani penetratorzy. Zawsze mowia, ze oni nie wiedza kiedy ich zabior z domow, i taka sztuczn mina majaca mowic "co jest", ale w domu wszytko przygotowane, widzieliscie tam kiedys wylaczonego kompa?;]
|
Do góry
|
|
|
|
#837265 - 06/01/2007 12:06
|
Carpal Tunnel
|
Mnie denerwuje w Pimp My Ride jedna rzecz, facet/babka przyjeżdza odebrac swoje autko wszystko pieknie ładnie, tylko jak wyjezdza zeby pochwalić sie swoim kolegom to juz ma inne ubranie niz te które miał kiedy odbierał samochod  Zauwazyliscie? Lubie też ogladać WILD BOYZ  To są dopiero dzikusy.
|
Do góry
|
|
|
|
#840229 - 06/01/2007 22:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Leci teraz PIMP MY RIDE, patrzcie, że będzie w innym ubraniu jak przyjedzie do kolegów niż w tym w którym odbierał wózek :) Swoją drogą strasznego grata ma, karoseria Czy wy naprawdę wierzycie, że takie przeróbki robi się w 20 minut (tyle trwają odcinki)? Trabanta zabierali do przeróbek jak śnieg leżał, oddali jak już wiosna była... 
|
Do góry
|
|
|
|
#840241 - 06/01/2007 22:57
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
|
Leci teraz PIMP MY RIDE, patrzcie, że będzie w innym ubraniu jak przyjedzie do kolegów niż w tym w którym odbierał wózek :) Swoją drogą strasznego grata ma, karoseria Czy wy naprawdę wierzycie, że takie przeróbki robi się w 20 minut (tyle trwają odcinki)? Trabanta zabierali do przeróbek jak śnieg leżał, oddali jak już wiosna była... nie rozumiesz o czym mowie. Chodzi mi o to, że jest w innym ubraniu gdy chwali się samochodem kolegom, niż w tym w którym odbiera odpicowane auto. Chyba do domu nie jedzie przez cała zime ??  Mi nie chodziło o to, że ma inne ubranie jak odbiera wózek od niego Xzibit a inne jak odbiera juz nowe auto. To chyba normalne.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|