Konczac temat z mojej strony pozwole sobie wyjasnic pare rzeczy zeby nie bylo juz wiecej niejasnosci i falszywych oskarzen.
1. Vendetta w temacie
http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php...true#Post844747przypiscił ostry atak na Svarta Ulva, piszac 'ktory to juz Twoj temat na przestrzeni osttanich kilku miesiecy \:D
Stronki nikt nie odwiedza zadnej "afery" nie wyweszyles to reklame robisz na mecz.pl' itp, zapominajac ze jego drugie wcielenie - Mr Hyde Al Capone - zalozylo conamniej piec razy tyle tematow co Svart - czyli jakies 15 i sie zmywalo z forum na kilka dni dziwnym trafem jak moczyło czterocyfrowa sume
2. Za to dostal ostrzezenie od Rafała08, okazalo sie jeszcze ze Vendi pozwala sobie na osobiste wycieczki pod adresem tych, co nie podzielaja jego punktu widenia swiata, ciekawe czy uciekal sie do grozb - Scobas czy Skobas sam wie najlepiej - zenada
3. Vendi ciagle mysli ze za tym tematem z Koln stoi Svart dlatego atakuje go przy kazdej okazji, jak widac ofiara niezle sie broni - Svart i ja to 2 rozne osoby jak Fro Lech zdayl gorliwie sprawdzic - zadziwiajace ze nie wykazuje takiej gorliwosci w sprawdzeniu i porownaniu logow Vendetty i Ala Capone. Ja i Svart mamy podobny stosunek do kretactw Vendetty - oprocz tego pewnie sporo sie roznimy ale nie na tyle zeby sie kopac publicznie na forum i prac tu swoje brudy - jestesmy jak najbardziej dwoma roznymi osobami co kazdy mod majacy dostep do logow moze potwierdzic i juz zostalo to zrobione. Ja uwazalem Vendette za supergoscia, rownego kolesia do pamietnego dnia meczu Koln-Duisburg.
4. Zostalo napisane ze jestem chory psychicznie - tak jestem ta choroba nazywa sie chorobliwa niechec do wszelkiego rodzaju oszustow i kretaczy i bede takie zachowania jak sportowca pietnowal z cala stanowczoscia i wszelkimi dostepnymi srodkami, wlacznie z powidadmieniem odpowiednich organow ktore wyciagna pewne dane szybciej niz pewnym osobom sie wydaje - po prostu nie lubie oszustow i pasozytow (a juz takich co chca uchodzic za guru czy autorytety ewentualnie inne objawienia) i bede to tepil
5. Co do dania sobie ignorow nawzajem - z mojej strony bynajmniej nie zamierzam i bede obserwowal przedmiot dzialalnosci tego dzentelmena w przyszlosci - jesli otworzy jakakolwiek dzialalnosc poboczna zastosuje piekielnie skuteczny srodek jakim jest prywatny zakup kontrolowany i zobaczymy co on tam knuje - ciagle mam nadzieje ze nic zlego nie planuje, lepiej zeby tego nie robil, bede go mial na oku w kazdym razie
6. Fro Lech jako moderator moglby chociaz troche udawac bezstronne czuwanie nad przebiegiem dyskusji, za kazdym razem jak pojawia sie temat Vendetty spieszy mu z pomoca bedac jego adwokatem, mam nadzieje ze obiektywizm jednak przezwyciezy, lub chociaz dorowna osobistym sympatiom - nie ja decyduje o banach ja tylko napisalem co bedzie dalszym efektem bytnosci tego jegomoscia na forum i jakie bym proponowal rozwiazanie ze swojej strony - znam swoje miejsce w szeregu jednak i oczywiscie decyzja nalezy do moderatorow, ja tylko przedstawiam swoj punkt widzenia, do uslyszenia i bez odbioru w tym temacie, mozna mnie oskarzac o pedofilie, wspolprace z WSI, WC, BHP i PCV - bez odbioru