tak btw: na Nl 100 minimalny byuy in to 1000 :).
Ja gram moze dziwnei, ale nigdy nie trzymam kasy u bukow, wiec nie mam duzego bankrolla. Gram za to co se wplace (wplata z mbanku do betsson trwa 30 minut wiec nei ma problemu. Jak przegram koncze, a zwykle wchodze na stoly takei zebym mial tak na 30 x BB. Przy czym jak zaczynam wygrywac i mam uz duzo kasy to nigdy nie wchdoze na stoly wieksze niz 1/2 nl. źle mi sie na nich gra
chciaz pewnie dlatego ze jestem za biedny na nie. Najlepiej mi sie gra na 0,5/1NL.
Co do osiagow roznie bywa. Ja ngdy nie lubilem echac na samych turneijach, lubei grac ring game wiec nie moge jechac na freeroollach tylko wplaca. Roznie bywa na poczatku schodzilem regularnie na minus :). Gdzies w grudniu wyzerowalem a potem nawet zafundowalem sobie nowego koma. Obecnie jestem troszke na minusie i nie moge probowac sie odbijac bo nie lłamie zasad które sobie ustaliłem. Do sedna. 1/3 z tego co wypłacam z bukow wplacam sobie na emax ktrey jest w zasadzie moim bankrollem a reszte na normalne konto z ktorego nie wplacam na poker. Tak samo kasa z innych źródeł (czasm praca, teraz styppendium) 1/3 na poker reszta na normalne konto. Wiec narazie dopoki nie pojde gdzies dopracy czyli po sesji nie bede grał na kase;]