#863325 - 15/01/2007 12:35
Re: OuLu deklasuje rywali.
[Re: 19_OuLu_88]
|
old hand
Meldunek: 11/01/2007
|
-Lepchenko- Radwańska A. 1.32Lepchenko nie ma co szukać w pojedynku z "naszą" Agą.Agnieszka pokazała już w końcówce zeszłego sezonu,że potrafi wygrywać nawet z czołówką,poprostu jak na tak młody wiek jest już ograna na hardzie i pokona rywalke z niższego szczebla. -Loit- Rezai 1.7Francuska tak jak Radwańska,ograna na hardzie.Pokazują mi to staty z zeszłego sezonu.Loit usnęła w końcówce sezonu i najwyrażniej nie myśli o przebudzeniu -Chan- Molik 1.35Od samego początku sezonu krytykowałem Molik.Teraz widze,że kobitka naprawde się stara i jest w pełni przygotowana do AO.Podkreśle,że sezon zaczęła znakomicie po wygranej nad Petrova.Chan ze swoją wymianą nie ma co liczyć na sukces. -Savchuk- Mirza 1.16Nareszcie Mirza powróciła do "dobrego tenisa".Licze,że w AO zajedzie wysoko a napewno pokona Savchuk.Kurs na podbicie AKO. -Rochus O.- Guccione 2.6Gucio zaczął sezon fenomenalnie.Oli także błysnął lecz myśle ze australijscy fani Gucia podtrzymają go w tych najtrudniejszych momentach i Gucio ostatecznie wygra. -Seppi- Reynolds 2.16Seppi nie widzi mi się na kortach twardych.Reynolds ograny już i obeznany w terenie,przebrnął kwale.Do tego amerykanin jest stworzony tylko i wyłącznie do gry na hardzie. -Almagro- Ginepri 1.52Almagro wygraną ze Stasiem strasznie mnie zszokował.Ten typ to tylko i wyłącznie clay,Ginepri jak większość amerykanów preferuje korty twarde.Do tego dochodzą wyniki z zeszłego sezonu-dość niezłe wyniki. -Nieminen- Goldstein 3.32Analiza w dziale ATP Tenis. -Hewitt Russell 4.10Licze na niespodzianke,Hewitt od dłuższego czasu walczy z jakimiś dolegliwościami,widać po zaskakujących wynikach w końcówce sezonu.Russell jak widać oswojony z nawierzchnia i może zrobić niespodzianke. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#863559 - 15/01/2007 15:29
|
old hand
|
Kilmanrock-Hibernian over 2,5 1.9Zdecydowałem się dać taki a nie inny typ,ponieważ przemawia za tym historia gry obydwu klubów.Przez kilka ostatnich meczów obu drużyn padalo więcej niż 2,5 gola.W zespole Kilmanrock dzieje się ostatnio źle.4 spotkania z rzędu w lidze bez wygranej(3 porażki 1 remis)do tego odpadnięcie z pucharu Szkocji.Kilmanrock zagra bez:Fernandeza,Lilley'a,O'Leary'a,Di Giacomo,Greera,oraz Wright nie jest pewny występu.W drużynie Hibs zabraknie najlepszego strzelca zespołu Killena,który doznał kontuzji w meczu z Aberdeen,zastapi go jednak powracający Fletcher.Druzyny osłabione lecz historycznie bramkostrzelne,niektórzy myślą,że taki mecz zakończy się underem lecz ja pozostaje przy swoim typie.Pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#864542 - 15/01/2007 21:38
|
old hand
|
Kilmanrock-Hibernian over 2,5 1.9Zdecydowałem się dać taki a nie inny typ,ponieważ przemawia za tym historia gry obydwu klubów.Przez kilka ostatnich meczów obu drużyn padalo więcej niż 2,5 gola.W zespole Kilmanrock dzieje się ostatnio źle.4 spotkania z rzędu w lidze bez wygranej(3 porażki 1 remis)do tego odpadnięcie z pucharu Szkocji.Kilmanrock zagra bez:Fernandeza,Lilley'a,O'Leary'a,Di Giacomo,Greera,oraz Wright nie jest pewny występu.W drużynie Hibs zabraknie najlepszego strzelca zespołu Killena,który doznał kontuzji w meczu z Aberdeen,zastapi go jednak powracający Fletcher.Druzyny osłabione lecz historycznie bramkostrzelne,niektórzy myślą,że taki mecz zakończy się underem lecz ja pozostaje przy swoim typie.Pozdro. Pudło Czekam na tenis
|
Do góry
|
|
|
|
#867377 - 16/01/2007 15:23
|
old hand
|
|
Do góry
|
|
|
|
#867415 - 16/01/2007 15:46
|
old hand
|
No i taki oto kuponik.....: Ortec- Noliko 1.35Ortec to juz wg mnie powinien grać na bardzo dużym lajcie,Noliko musi zbierać bardzo potrzebne punkty. Khimiki-Lukoil 1.20Ost remis zwalił mi kupon,próbuje i tym razem po dużo niższym kursie Hapoel-ALBA 1.45Hapoel mocny zespół,ALBA niestety ostatnio nie zadziwia.W Izraelu zawsze gra się ciężko,nie sądze aby ALBA mogła coś zawojować.Można spróbować Żydków w handi linia(-5,5). Bamberg- Canaria 1.6Typ zastępczy na kuponie w sts za Panate.Musiałem coś dodać po podobnym kursie,a z racji,iż doszły mnie słuchy,że w Bambergu zabraknie 2 podstawowych zawodników,stąd moj typ taki a nie inny.Do tego Canaria jeśli chce być dobrze ustawiona,trafić na słabszego rywala,poprostu takie mecze powinna wygrywać. Ako:3.76 Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#869160 - 16/01/2007 23:32
|
old hand
|
|
Do góry
|
|
|
|
#869162 - 16/01/2007 23:34
|
old hand
|
No i taki oto kuponik.....: Ortec- Noliko 1.35 Ortec to juz wg mnie powinien grać na bardzo dużym lajcie,Noliko musi zbierać bardzo potrzebne punkty. Khimiki-Lukoil 1.20 Ost remis zwalił mi kupon,próbuje i tym razem po dużo niższym kursie Hapoel-ALBA 1.45 nawet w handi Hapoel mocny zespół,ALBA niestety ostatnio nie zadziwia.W Izraelu zawsze gra się ciężko,nie sądze aby ALBA mogła coś zawojować.Można spróbować Żydków w handi linia(-5,5). Bamberg- Canaria 1.6 ten mecz mnie dobił Typ zastępczy na kuponie w sts za Panate.Musiałem coś dodać po podobnym kursie,a z racji,iż doszły mnie słuchy,że w Bambergu zabraknie 2 podstawowych zawodników,stąd moj typ taki a nie inny.Do tego Canaria jeśli chce być dobrze ustawiona,trafić na słabszego rywala,poprostu takie mecze powinna wygrywać. Ako:3.76 Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#869982 - 17/01/2007 09:10
|
old hand
|
-Lepchenko- Radwańska A. 1.32 Lepchenko nie ma co szukać w pojedynku z "naszą" Agą.Agnieszka pokazała już w końcówce zeszłego sezonu,że potrafi wygrywać nawet z czołówką,poprostu jak na tak młody wiek jest już ograna na hardzie i pokona rywalke z niższego szczebla. -Loit- Rezai 1.7 Francuska tak jak Radwańska,ograna na hardzie.Pokazują mi to staty z zeszłego sezonu.Loit usnęła w końcówce sezonu i najwyrażniej nie myśli o przebudzeniu -Chan- Molik 1.35 Od samego początku sezonu krytykowałem Molik.Teraz widze,że kobitka naprawde się stara i jest w pełni przygotowana do AO.Podkreśle,że sezon zaczęła znakomicie po wygranej nad Petrova.Chan ze swoją wymianą nie ma co liczyć na sukces. -Savchuk- Mirza 1.16 Nareszcie Mirza powróciła do "dobrego tenisa".Licze,że w AO zajedzie wysoko a napewno pokona Savchuk.Kurs na podbicie AKO. -Rochus O.- Guccione 2.6 Gucio zaczął sezon fenomenalnie.Oli także błysnął lecz myśle ze australijscy fani Gucia podtrzymają go w tych najtrudniejszych momentach i Gucio ostatecznie wygra. -Seppi- Reynolds 2.16 Seppi nie widzi mi się na kortach twardych.Reynolds ograny już i obeznany w terenie,przebrnął kwale.Do tego amerykanin jest stworzony tylko i wyłącznie do gry na hardzie. -Almagro- Ginepri 1.52 Almagro wygraną ze Stasiem strasznie mnie zszokował.Ten typ to tylko i wyłącznie clay,Ginepri jak większość amerykanów preferuje korty twarde.Do tego dochodzą wyniki z zeszłego sezonu-dość niezłe wyniki. -Nieminen- Goldstein 3.32 Analiza w dziale ATP Tenis. -Hewitt Russell 4.10 Licze na niespodzianke,Hewitt od dłuższego czasu walczy z jakimiś dolegliwościami,widać po zaskakujących wynikach w końcówce sezonu.Russell jak widać oswojony z nawierzchnia i może zrobić niespodzianke. Pozdrawiam. Z dogów jakie postawiłem to każdy jakby sie postarał mogł wygrać. no ale takie jest tenis.
|
Do góry
|
|
|
|
#871622 - 17/01/2007 20:12
|
old hand
|
StS wystawił kurs,którego zagranie byłoby grzechem...
-Parma-Roma awans Parmy 5.00
Mecz w Romie skończył się słabym zwycięstwem gospodarzy,jednak Parma zdołała strzelić gola.Ta bramka myśle,że nie wyklucza Parmy z awansu.Wynik 2-1u siebie Rome nie satysfakcjonuje napewno i nie daje jeszcze awansu.Roma może grać na remis,ale taki kurs biore w ciemno za drobniaki.Pozdro. Pudło Ale było blisko Pizarro musiał zepsuć wszystko,takto może Parma by w dogrywce pocisnęła. Pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#872356 - 17/01/2007 23:20
|
old hand