Nowy tydzień,nowe możliwości...
![tenis](/forum/images/graemlins/default/tenis.gif)
Kendrick-
Udomchoke 1.85 ![ooo](/forum/images/graemlins/default/eek.gif)
Kendrick ostatnio jakiś uraz,myśle że własne podwórko nie zagra tutaj dużej roli,zwłaszcza,gdy Udomchoke zaczyna coraz lepiej pogrywać na hardzie
![tenis](/forum/images/graemlins/default/tenis.gif)
F.Lopez-
Guccione 1.85 ![mad](/forum/images/graemlins/default/mad.gif)
szok poprostu w TB wygrywać 4-1 i przegrać to obciach
![mad](/forum/images/graemlins/default/mad.gif)
No cóż,większość ludu gra na Lopeza ale dlaczego...myśle że Gucio wykorzysta szanse w kwalach i podniesie się po porażce z Moodie'm.Gucio jeszcze niedawno pokazał że jest naprawde godnym rywalem i że zaczyna na poważnie oswajać się z hardem.Feliciano to universal więc atutów na hard nie posiada oprócz jego szybkości.No ale myśle że wybiegać sie Gucio nie da.
Moodie-Kuerten
1.45 ![mad](/forum/images/graemlins/default/mad.gif)
tego nie zapomne przez długi czas(być może Kuerten trenował się na hard,zobaczymy...ale cieszy mnie fakt że znów zaczyna wygrywać
![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
oby tak dalej!!)
Hehe taki kurs biore z pocałowaniem ręki.Czyżby buki jeszcze dawały szanse Kuertenowi??!! Ja mu nie daje żadnych szans,a dlaczego?Hmm to co robi na swojej ulubionej nawieżchni(czyt. clay)to jest poprostu tragedia,niegdyś wielki virtuoz ziemnej nawieżchni a teraz chłopiec do bicia.Musiałoby oświecić nieżle Kuertena żeby wygrał na hardzie,przecież to jego najmniej lubiana nawierzchnia.Brać kurs puki nie spada!!
Myśle że wystarczy...najbardziej przypadł mi do gustu Guccione i to jego wybrałem na singla.Pozdro.