#932162 - 05/02/2007 15:01
Re: Nationwide Conference North & South i niżej
[Re: Legia]
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
w poprzednim meczu uratowali szczęsliwie jeden punkt...mecz toczył się praktycznie tylko do jednej bramki z tego co można przeczytac na forum Staty mówią co innego: Match Stats Weymouth Burton Albion Shots (on Goal) 7(4) 9(4) Fouls 22 21 Corner Kicks 8 7 Offsides 1 5 Time of Possession 43% 57% Yellow Cards 2 6 Red Cards 0 0 Saves 3 6 Z tego co ja widzę, to raczej Burton bronił wyniku (Saves) , reszta statów wyrównane, wcale nie wskazujące na mecz do jednej bramki. Po liczbie fauli widać, że było ostro.
|
Do góry
|
|
|
|
#932664 - 05/02/2007 18:05
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
A to tak w skrócie o tym spotkaniu:
Havant & Waterlooville - Fisher Athletic 1 2.00 Betway
Zespół gości z powodów finansowych zmuszony był rozwiązać kontrakty z trzonem zespołu i do dyspozycji managera Samiego Muduroglu pozostało niewielu piłkarzy. Pare dni wstecz z klubem rozstało się kilku piłkarzy, czyli: Matt Hocking, Omari Coleman, Ahmed Deen, Joel Kitamirike, Justyn Roberts, Tim Clancy, Paul Lorraine, Anton Robinson, Narada Bernard. Dodatkowo 5 lutego do Millwall wypożyczony został najlepszy piłkarz gości pomocnik Damien Scannell. Jak widać klub rozstał się już z 10 zawodnikami, co nie może mieć dobrego wpływu na ich gre. W składzie pozostali tylko: Paul Nicholls, The Piper Bros., Leroy Griffiths, Hamid Barr, Steve Clarke, Joe Healy, Nick Davis, Gavin Heeroo, Charley Hearn i Anthony Riviere. Do zespołu w pośpiechu zostali dołączeni juniorzy np: Jason Thomson czy Antonio Gonnella. Doszedł też młody 17 letni napastnik Luke Hickie oraz trójka bardziej doświadczonych zawodników 24 letni skrzydłowy Gavin Tomlin, środkowy obrońca Asher Hudson z Kingstonian i Kenny Beany, pomocnik wypożyczony na miesiąc z Landlords Dulwich Hamlet. Jakby tego było mało to w meczu z Havent nie zagra zawieszony za kartki Charley Hearn. Troche tego dużo i łatwo sie w tym pogubić ale reasumując skład gości w ostatnich dniach przeszedł przez prawdziwą rewolucje, która napewno nie pomoże im w starciu z liderem. Teraz krótko o formie zespołów. Fisher przegrał ostatnie dwa wyjazdowe mecze 30 stycznia 1-3 z Eastbourne i 20 stycznia z Histon 1-2. Po drodze było zwycięstwo u siebie, jednak te mecze, choć przegrane były grane jeszcze w miare pełnym składem. Havent 3 lutego (i tu moze być problem bo to tylko dwa dni przrwy) pokonał u siebie 1-0 Basingstoke. We wcześniejszych meczach gospodarze prezentowali prawdziwą kanonade pokonując kolejno Dorchester 3-1 na wyjeździe, Bishops Stortford 5-4 u siebie oraz na terenie rywala Weston-super-Mare 5-1. Jak widać lider w formie a rywal zdekmpletowany, więc jedyną przeszkodą w tym meczu, może być fakt, że Havent grało swój ostatni mecz w sobote. Tak dla ścisłości Fisher jest obecnie 6 w tabeli ale teraz czeka ich pewnie systematyczny spadek. A na koniec podziękowania (po meczu dowiemy się czy słuszne) dla Maleo, który zainteresował mnie tym spotkaniem.
|
Do góry
|
|
|
|
#933599 - 05/02/2007 22:17
[Re: Maxi]
|
member
Meldunek: 21/07/2006
|
Havant & Waterlooville - Fisher Athletic 1-3 wtopa p.s. heh wydaje mi się że buki poprostu czekali aż ludzie postawią sporo kasy na jedynkę, no i później załatwili sobie korzystny dla nich wynik, po prostu teraz będzie trzeba czekać do ostniej chwili z graniem i nie wylatywac z taką informacją dzień przed lecz godzinkę może i mniej przed meczem, wtedy nie damy im szans do mainipulacji, wydaje mi się ze tak jest, jeżeli tak nie jest poprosze o sprostowanie i przepraszam za dzisiejszy typ, obiecuję się poprawić
|
Do góry
|
|
|
|
#933696 - 05/02/2007 23:50
[Re: Maxi]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
A ja myślę, po całkiem sporej ostatnio liczbie niespodziewanych wyników drużyn, w których poodchodziła połowa (lepsza połowa) zespołu...
...że w takiej lidze to nie ma większego znaczenia.
Dlaczego? Otóż to nie pierwsza czy druga liga, gdzie różnica umiejętności między podstawowymi zawodnikami, a graczami rezerw jest znaczna i natychmiast się to odbija na jakości gry.
To jednak są ligi amatorskie i nawet najlepsi zawodnicy danej drużyny w większości są tylko amatorami - tak jak ci, którzy ich zastępują. Innymi słowy - to podobny poziom do naszej 3 lub nawet drugiej ligi, gdzie nie ma większego znaczenia kto gra, byle tylko był silny, starczyło mu sił na 90 minut i miał kopyto w nodze. Zawodników prezentujących coś więcej ponad to ciężko w takiej lidze znaleźć, bo ci grają wyżej.
Czyli wypada jeden drwal - wchodzi inny, których w Anglii to na pewno mają na pęczki - w tych niższych ligach dominuje przecież futbol siłowy, wrzutki a bardzo często najzwyklejsza kopanina.
|
Do góry
|
|
|
|
#949259 - 10/02/2007 20:47
[Re: codi]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#949735 - 11/02/2007 08:39
[Re: jinx]
|
The Famous McD
|
w poprzednim meczu uratowali szczęsliwie jeden punkt...mecz toczył się praktycznie tylko do jednej bramki z tego co można przeczytac na forum Staty mówią co innego: Match Stats Weymouth Burton Albion Shots (on Goal) 7(4) 9(4) Fouls 22 21 Corner Kicks 8 7 Offsides 1 5 Time of Possession 43% 57% Yellow Cards 2 6 Red Cards 0 0 Saves 3 6 Z tego co ja widzę, to raczej Burton bronił wyniku (Saves) , reszta statów wyrównane, wcale nie wskazujące na mecz do jednej bramki. Po liczbie fauli widać, że było ostro. prośba >>> mógłbyś podać adres strony ze statystykami pomeczowymi ...posiadanie piłki , strzały .... takie tam ... AVE (L)
|
Do góry
|
|
|
|
#951154 - 11/02/2007 15:43
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#953045 - 12/02/2007 09:26
[Re: maleo]
|
The Famous McD
|
teraz nasuwa się pytanie czy iść za ciosem i grać York - Weymouth 1.... ??? kurs całkiem pryzwoity figuruje... w ostatnim meczu York urządziło sobie strzelecką kanonadę ...>>> Altrincham 0 - 4 York w zanadrzu napewno jeszcze kilka armat posiadają
|
Do góry
|
|
|
|
#965004 - 15/02/2007 22:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Ehhh muszę pisać od nowa... Whitby - Leek Unibond Drużyna Leek bardzo przypadła mi do gustu, nie wiem czemu. Jest bardzo ciekawa. Dlatego też w tym, przesądzonym przez wielu, meczu widzę remis. Wiem, że bilans 11-0-3 na terenie gospodarzy i 29 bramek w 14 meczach robi wrażenie, jednak trener gości, widząc ostatnie wyniki i upatrując realnej szansy na ucieczkę ze strefy spadku, zapowiada walkę do upadłego ze wszystkimi. Twierdzi nawet, że w obecnej formie (3 miejsce w tabeli) jego drużyna jest w stanie wygrywać ze wszytkimi. Zobaczymy czy dotrzyma słowa chociaż w połowie W drużynie Leek zaszły dodatkowo zmiany kadrowe, odeszło paru piłkarzy (w tym dwóch bramkarzy, ale "pierwszy" został), jednak z klubem nie rozstali się najlepsi strzelcy: Nagington (2 gole w ostatnim wygranym meczu) i MacPherson (prawie miesiąc bez bramki). W tym meczu liczę na klasyczny wałek "prawie" lidera ze słabeuszem, czyli na zlekceważenie przeciwnika i ostatecznie remis ( @ 3,6 bah). Myślę, że jest to realne i dlatego właśnie tak gram.
|
Do góry
|
|
|
|
#966582 - 16/02/2007 16:57
|
member
|
teraz nasuwa się pytanie czy iść za ciosem i grać York - Weymouth 1.... ??? kurs całkiem pryzwoity figuruje... w ostatnim meczu York urządziło sobie strzelecką kanonadę ...>>> Altrincham 0 - 4 York w zanadrzu napewno jeszcze kilka armat posiadają Szczerze odradzam granie tego meczu. Kurs jest troche za niski. Do tego w tym tygodniu do zespołu Weymouth dołaczyło 3 młodych piłkarzy: Conal Platt (20 lat z Bournemouth) Adam Cottrell (21 lat z Millwall) Danny Phillips( 21 lat z Charlton) Maja to być podstawowi piłkarze Weymouth. Jason Tindall grający trener ostatnio ma głównie do dyspozycji młodzików i nawet dobrze ustawia zespół, nawet ta ostatnia porażka z Stafford Rangers była troche pechwa, według mnie nie ma co sie porywac na jedynke pomimo że York to lepsza drużyna. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#968099 - 17/02/2007 11:08
|
member
|
Halesowen Town - Yate Town Southern Premier Yate ma poważne problemy kadrowe w dzisiejszym meczu z różnych powodów nie wystapią:zawiszony Scott Brice(obrońca) kontuzjowani: Jason Wood(pomocnik), Tony Court(bramkarz), Paul Chenoweth(pomocnik), Mark Summers(napatnik), a występ Aaron Blakemore(napastnik) i Justin Pritchard(napastnik) stoi pod znakiem zapytania. wszyscy wymienieni powyżej zawodnicy są z pierwszej "jedenastki". Dzis przyjdzie się im zmierzyć z Halesowen, drużyna prezentującą podobny poziom jak Yate, tylko że dzisiaj posiadają atut w postaci braków kadrowych u przeciwnika, co skłania mnie do postawienia na gospodarzy. typ:Halesowen Town(-0,5) kurs: 1.91( Pinnacle) stawka: 5/10 Fisher Athletic FC - Eastbourne Borough FC Conference South O Fisher pisałem prawie dwa tygodnie temu, wtedy typ niestety sie nie sprawdził. Zespół jest poważnie osłabiony, co widać było po ostatnim przegranym meczu 1-5 z Thurrock(doły tabeli). Wczoraj z klubu odszedł ich podstawowy napstnik:Leroy Griffiths(10 goli w tym seonie dla Fisher), jest to 12 piłkarz który opuscił ten klub w ciągu ostatniego miesiąca. Eastbourne to przeciętna drużyna i już w tym roku 30 stycznia pokonała Fisher 3-1 na własnym boisku. Dziś mają ogromne szanse na punkty dlatego stawiam na nich z "podpórką". typ: x2 kurs: 1.82( Bwin) stawka: 5/10
|
Do góry
|
|
|
|
|
|