Powoli wszystko się robi jasne i klarowne:
Polska, Niemcy i Chorwacja odnoszą zwycięstwa, więc troszkę nam się sytuacje z grupach wyjaśniły.
Francja może mecz z Tunezja nawet przegrać, bo nic już nie mogą zdziałać i tak zajmą miejsce 4 i zagrają z Chorwacja - to jest już pewna para) - dlatego gram dodatnie handi + 6.5 na Tunezję, bo Francuzi muszą się oszczędzać na ten bardzo ciężki mecz w 1/4
Jeżeli Duńczycy wygrają Hiszpanie zajmują miejsce 3 i wynik meczu Węgry - Rosja nie będzie miał na to żadnego wpływu (obie ekipy grają o miejsce czwarte i jednocześnie o mecz z POLAKAMI z 1/4)
Po zwycięskich meczach Niemców, Chorwatów i Polaków powstają taka tabelka:
1. Polska 8 pkt (zwycięstwo z Niemcami)
2. Niemcy 8 pkt
3. Islandia 6 pkt (zwycięstwo z Francja)
4. Francja 4-6 pkt
1. Chorwacja 10 pkt
2. Dania 8 pkt (zakładając zwycięstwo nad Czechami)
3. Hiszpania 6 pkt
4. Węgry lub Rosja
Duńczycy muszą wygrać lub zremisować, jeżeli chcą zagrać z najsłabszą ekipa naszej grupy - Islandia - ale ja nie tykam tego mecz, bo jeśli przegrają nie ma tragedii, ale mocno sobie skomplikują sytuacje i wtedy rywala w 1/4 wyłoni im mecz Węgrów z Rosjanami zmieniający wówczas układ w tabeli). Typ na
Tunezję +6.5 mi się podoba i to sobie na ten moment zagram + pokombinuję coś później na live'ach - (tutaj głównie o meczu Duńczyków.. którzy myślę że będą dziś mieli ciężki meczyk.. ale przy dobrych kursach na livie zagram na 1 lub X - co w konsekwencji jak pisałęm wyżej dałoby im 2 miejsce - za 1.25 przed meczem nie tykam)
Powodzenia
Francja - Tunezja [H 0:6.5] @ 1.95 - Bwin, ExpPs. Jeżeli od początku meczu Francuzi uzyskają duzą przewagę to w końcowce można się podziewać wielu zmian taktycznych (nie wierzę aby trener męczył do końca meczuy najważniejszych graczy)
a także wysokiego dodatniego handi na Tunezję z czego także skorzystam jeżeli bedzie miała miejsce taka sytuacja