lol wez wyraznie czytaj co pisze. Pisalem o MSX wczoraj jakbys nie zauwazyl
Drozapol tez juz pisalem wczesniej. Tak samo jak hygenike itd wszystko co kupuje to podaje. Moze czytasz nie uwaznie?
Przeslec moje posty to zobaczysz czy nie jest jak mowie.
A co do tego ze nie pisalem dzisiaj z rana jak walilem na kilka kompow zlecenia to sorka ale bylem troche zajety
Tak czy siak jak pisalem posta o tym zeby ladowac grubo w STX i MSX to stali jescze nisko wiec nawet jak ktos wczoraj nie kupil albo dzisiaj z rana to tak czy siak po moim poscie - jak by zaczal kupowac bylby ok 15% do przodu. A kto kupowal wczoraj MSX albo dzisiaj jescze na korekcie to ma ponad 10 %.
Zurawie byly ok 6 % jak pisalem wiec nie gadaj glupot ze pisze po fakcie bo teraz sa ok 13% wyzej...
Mowie przeslec moje posty wczesniejsze i zawsze pisalem co kupuje przed.
Tak samo co sprzedaje... jak sanwil mial -2 % to napisalem tego posta ze sprzedaje sanwil teraz jest -6% . Erg mial tez ok 1% na minusie teraz ma ponad -3%. LTX mial ok -0,4% teraz ma ponad -4%
Hygenike sprzedalem tylko dlatego ze mialem juz kolosalny zysk (jak mozesz przeczytac moje posty - zobaczysz po ile kupowalem jak je pisalem, a po ile cena jest teraz) wiec sprzedalem zeby miec siano na STX i MSX - niestety spoznilem sie na MSZ bo za szybko wystrzelil na ponad 20 % wiec juz go nie ruszalem - i dobrze bo teraz jest cos p[onad 16% wiec bym stracil...
Hygenike sprzedalem niechetnie bo mialem strasznie niska cene kupna i dalej wierze w ta spolke no ale jak jest taka szansa zarobic wiecej to ide tam gdzie moge wiecej.
Pozdrawiam