No więc tak,mi pozotaje tylko napisać,że o tym jakim gównem jest pointbet trąbiło sie od daaawna na zagranicznych forach,na BA pisali ludzie jak wyglada sytuacja z legalnością tego chłamu i gdzie sa "licencjonowani" na co pomagier pointetu jakiś tam,pracownik,zażarcie odpowiadał,że gdzieś tam są rejestrowani czy coś,nei pamiętam szczegółów żebt sie o tym rozwodzić,ale z ręką na sercu moge powiedzieć,że conajmniej od przłomu wiosna/lato zeszłego roku dawali ludzie cynk,żeby sie ewakuować stamtąd i/lub zwrócić uwage jakie faktycznie ma "podstawy" ten buk,zainteresować sie tym.Sam kiedyś myslałem o wpłacie tam,ale sie bałem po tych postach i Bogu dzięki olałem tą "buczyne" marną ,raz nawet zarejestrowałem sie do konkursu jakiegośkazowa,ale w koncu to olałem zanim zacząłem typować.
tak czy tak,co by tu nie mówić,ci co mieli tam hajs,mogli sie tym zainteresować i nie przesiadywać tylko na zaściankowym (niestety)mecz.pl a zainteresować sie zagranicznymi forami.
I nie żebym sie mądrzył,ale to są fakty,takie posty o jakich wspominałem mozecie znajsć choćby na BA jeśli jeszce nikt ich nie pokasował ze względu na ich leciwość.
*** działa tak jak pisał Kazow,wiem,bo sam przez agenta kiedyś miałęm tam grosze,testowo,bo nigdy w życiu nie interesowałem sie azjąni nie mam azamiaru,a była możliwość wpłacićgrosze przez agenta z paroma groszami bonusu,na BA kiedyś był,i fakt,wszystko wtedy działało.
I rzecz jasna na tej samej zasadzie to działa jak Kazow,tak wygląda bycie agentem itp.Podałem agentowi kilka moich podst danych,potem dostałem konto,login itp.
to samo co zapewne kazow chciał robić ,cytuje:
"Nie radze sie rejestrowac samemu bo potem beda problemy z wplata na konto indonezyjskie:)
Podaje to jako ciekawa alternatywe. Jak ktos che wiecej detali to priv."
oraz
oficjalne nie trzeba byc wprowadzonym ...ale jak nie jestes wprowadzony to wysylasz kaske na konto bankowe w indonezji
jak jestes wprowadzony to jest MB i wyplaty w ciagu 2 dni, niestety requesty sklada sie tylko w Poniedzialki i Czwartk
to nic innego tylko właśnei sposób w jaki działa taki agent buka.Chcecie napiszcie do agenta na BA,potwierdzi wam to,zresztą tam wsyzstko normalnie wprost kiedysgosć opisywał.
ja nie naganiam na SBO, pisze tylko ze jezeli ktos chce tam grac, to moge zaltwic wejscie, ot tyle

przepraszam,że tak sie wtryniłem wam w post,wszystko zrozumie,nie winie gościa,za to,że reklamował złodzieji,bo razcej nie mógł o tym wiedzieć,i dorabiał sobie jak dziesiątki pewnie innych gości tutaj,ale już z bajkami ,że robi to za free to mnie porziło:)troche jednak rzetelności i pwoagi w sytuacji jaka jest wypadałoby zachować,i twarz...
a SBO jesli jest jak piszesz ,to jestes zwykłym agentem Kazow i tyle,wiem jak to działa,bo jak pisałem raz skorzystałem,i tu tez idziesz w zaparte (chociaż bycei agentem to na Boga nic złego...razi tylko styl w jakim ty to robisz) Także,albo ty,albo osoba którą znasz,jest tym agentem do którego jak mówisz masz "djście" i oczywiście to też robisz za darmo ?:D dajesz za darmo zarabiać agentowi,który przecież na to zarabia?
to skoro ty za darmo pracujesz,i dajesz pieniądze innym to moja dziewczyna zatrudni cie chętnie w firmie,pracownika co tak dobrze zarabia,i nie pobiera pensji to ze świeczkateraz szukać

to tylko tyle w tym temacie ode mnie,
i no offence do kazowa ,ze reklamowal pointbet,bo to nei byl nic zlego bo nie mogl o tym wiedziec i za to go nie jedźcie znowu tak ostro,ale już z tym SBO teraz (nie wspominając o spamie) i twojej charytatywnej działalności to troche zabawną bajke przysadziłeś,poprostu zarabiasz na tym i tyle,i to ok,ale chociaż miałbyś honor to powiedzieć.Z PB bankowo było tak samo,skoro teraz nagle "poznałeś" agenta z azji,to nie wiem,jakieś koneksje?poznałeś na czasach w tajlandii,stał na plaży z kartonem "SBO agent" ? ....
u agenta do ktorego mam dostep minimalna wplata to 1000$ ,a wplaty mozliwe poprzez MB
to zupełnie jak cytat z Allo Allo "Rene,skontaktuj sie z tymi ludźmi z ruchu oporu,których oczywiśćie nie znasz..."