Strona 10 z 12 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 >
Opcje tematu
#1042494 - 13/03/2007 16:21 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: SenDPL]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
tak dostalem wyplate od nich, tak jak pisalem, czasem mialem free bety ...jak wiecie setki ich poszly tutaj

z zaproszenia kogokolwiek nie dostale i nie dostane ani grosza, od momentu zaczecia sie klopotow mowilem to co wiem

wierzylem ze sytacja sie poprawi tak jak w lato, niestety sie nie poprawila, ale nie sadze zebym gdzies napisal ze PB ma sie dobrze w styczniu czy w lutym

PB padl wiec dalem alternatywe dla tych ktorzy chca tam grac, zostalo to odebrane jak odebrane, mam utonac razem z PB moze strzelic sobie w leb? ja waszych pieniedzy nie wzialem

Do góry
Bonus: Unibet
#1042497 - 13/03/2007 16:21 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: SenDPL]
bukma Offline
wredota

Meldunek: 09/04/2004
SenDPL : cala sprawa kazowa dotyczy tego ze on niby nie pracujac tam ma baze danych userow z pointbetu na ktora wysyla nowe zaproszenia do nowego buka
zgadzam sie ze akceptujac regulamin uzytkownicy zgodzili sie na wykorzystywanie ich danych osobowych ale PRZEZ pointbet a nie przez kazdego kto sobie tylko chce
to jest ewidentne lamanie prawa i tutaj papa smerf ma racje czego chyba niektorzy uzytkownicy albo nie doczytali albo nie zrozumieli
nie bede tutaj na nikogo wjezdzal bo nie o to chodzi ale kazdy kto namawia uzytkownikow do korzystania z jakiegokolwiek buka powinien wiedziec ze jesli cos pojdzie nie tak to czesciowo ludzie beda goscia pamietac wlasnie z tego powodu
kazow ewidentnie cos kreci i ja juz nawet nie chce wiedziec dokladnie co bo to teraz juz malo istotne
tak czy inaczej kazow nie powinien wysylac ludziom maili na baze danych ktora ma z pointbetu nie bedac jej pracownikiem

Do góry
#1042507 - 13/03/2007 16:23 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: bukma]
kazow Offline
Carpal Tunnel

bukma ...jak moze sie doczytales przeprosilem juz za ten blad i nie mam juz zamaiaru nikomu pomagac w tej kwestii ... co mam jeszcze zrobic w tym temacie?

Do góry
#1042521 - 13/03/2007 16:26 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: kazow]
bukma Offline
wredota

Meldunek: 09/04/2004
kazow: nic juz nie mozesz raczej zrobic bo sprawa za daleko zaszla i ja cie nie obwiniam za to ze pointbet padl bo to przeciez byloby glupota
kazdy robi bledy ale nie kazdy potrafi sie do nich przyznac
jesli zrozumiales swoj blad to wedlug mnie juz nic wiecej nie mozesz zrobic

Do góry
#1042562 - 13/03/2007 16:35 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: bukma]
kazow Offline
Carpal Tunnel

no wiec pisze, popelnilem bald wysylajac maila o SBO, za co przepraszam, nie zamierzam wiecej wracac do tematu SBO

Do góry
#1042664 - 13/03/2007 17:09 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: kazow]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
jesli masz kolego szmalec
no i bedziesz chcial poszalec
wplac go nam przez posrednika
nie patrz na mojego nicka ;\)

Do góry
#1043025 - 13/03/2007 18:16 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Lord Devastator]
rafałek Offline
old hand

Meldunek: 25/06/2003
Dzisiaj rano w zagajniku przy lesie namorzynowym na terenie Indonezji znaleziono pracownicę supportu Pointbet.com
Sto czterdzieści sześć ran kłutych. Według wstępnych ustaleń policji usiadła na jeża.

Do góry
#1043278 - 13/03/2007 18:48 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: rafałek]
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Papa smerf nie zapomnij tez doniesc na policji na portal Tlen ( o2.pl) i Zbigniewa Bonka, wyslaja do ludzi spam i zachecaja do gry w Expekcie!! To jest niedopuszczalne, skoro Kazow spamuje i ma byc oskarzony do Boniek tez musi!!!

Do góry
#1043295 - 13/03/2007 18:53 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: rafałek]
Kacpro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/07/2005
No więc tak,mi pozotaje tylko napisać,że o tym jakim gównem jest pointbet trąbiło sie od daaawna na zagranicznych forach,na BA pisali ludzie jak wyglada sytuacja z legalnością tego chłamu i gdzie sa "licencjonowani" na co pomagier pointetu jakiś tam,pracownik,zażarcie odpowiadał,że gdzieś tam są rejestrowani czy coś,nei pamiętam szczegółów żebt sie o tym rozwodzić,ale z ręką na sercu moge powiedzieć,że conajmniej od przłomu wiosna/lato zeszłego roku dawali ludzie cynk,żeby sie ewakuować stamtąd i/lub zwrócić uwage jakie faktycznie ma "podstawy" ten buk,zainteresować sie tym.Sam kiedyś myslałem o wpłacie tam,ale sie bałem po tych postach i Bogu dzięki olałem tą "buczyne" marną ,raz nawet zarejestrowałem sie do konkursu jakiegośkazowa,ale w koncu to olałem zanim zacząłem typować.

tak czy tak,co by tu nie mówić,ci co mieli tam hajs,mogli sie tym zainteresować i nie przesiadywać tylko na zaściankowym (niestety)mecz.pl a zainteresować sie zagranicznymi forami.

I nie żebym sie mądrzył,ale to są fakty,takie posty o jakich wspominałem mozecie znajsć choćby na BA jeśli jeszce nikt ich nie pokasował ze względu na ich leciwość.

*** działa tak jak pisał Kazow,wiem,bo sam przez agenta kiedyś miałęm tam grosze,testowo,bo nigdy w życiu nie interesowałem sie azjąni nie mam azamiaru,a była możliwość wpłacićgrosze przez agenta z paroma groszami bonusu,na BA kiedyś był,i fakt,wszystko wtedy działało.

I rzecz jasna na tej samej zasadzie to działa jak Kazow,tak wygląda bycie agentem itp.Podałem agentowi kilka moich podst danych,potem dostałem konto,login itp.

to samo co zapewne kazow chciał robić ,cytuje:
Quote:

"Nie radze sie rejestrowac samemu bo potem beda problemy z wplata na konto indonezyjskie:)

Podaje to jako ciekawa alternatywe. Jak ktos che wiecej detali to priv."

oraz

Quote:
oficjalne nie trzeba byc wprowadzonym ...ale jak nie jestes wprowadzony to wysylasz kaske na konto bankowe w indonezji

jak jestes wprowadzony to jest MB i wyplaty w ciagu 2 dni, niestety requesty sklada sie tylko w Poniedzialki i Czwartk

to nic innego tylko właśnei sposób w jaki działa taki agent buka.Chcecie napiszcie do agenta na BA,potwierdzi wam to,zresztą tam wsyzstko normalnie wprost kiedysgosć opisywał.

Quote:
ja nie naganiam na SBO, pisze tylko ze jezeli ktos chce tam grac, to moge zaltwic wejscie, ot tyle

\:D

przepraszam,że tak sie wtryniłem wam w post,wszystko zrozumie,nie winie gościa,za to,że reklamował złodzieji,bo razcej nie mógł o tym wiedzieć,i dorabiał sobie jak dziesiątki pewnie innych gości tutaj,ale już z bajkami ,że robi to za free to mnie porziło:)troche jednak rzetelności i pwoagi w sytuacji jaka jest wypadałoby zachować,i twarz...

a SBO jesli jest jak piszesz ,to jestes zwykłym agentem Kazow i tyle,wiem jak to działa,bo jak pisałem raz skorzystałem,i tu tez idziesz w zaparte (chociaż bycei agentem to na Boga nic złego...razi tylko styl w jakim ty to robisz) Także,albo ty,albo osoba którą znasz,jest tym agentem do którego jak mówisz masz "djście" i oczywiście to też robisz za darmo ?:D dajesz za darmo zarabiać agentowi,który przecież na to zarabia?

to skoro ty za darmo pracujesz,i dajesz pieniądze innym to moja dziewczyna zatrudni cie chętnie w firmie,pracownika co tak dobrze zarabia,i nie pobiera pensji to ze świeczkateraz szukać \:D

to tylko tyle w tym temacie ode mnie,

i no offence do kazowa ,ze reklamowal pointbet,bo to nei byl nic zlego bo nie mogl o tym wiedziec i za to go nie jedźcie znowu tak ostro,ale już z tym SBO teraz (nie wspominając o spamie) i twojej charytatywnej działalności to troche zabawną bajke przysadziłeś,poprostu zarabiasz na tym i tyle,i to ok,ale chociaż miałbyś honor to powiedzieć.Z PB bankowo było tak samo,skoro teraz nagle "poznałeś" agenta z azji,to nie wiem,jakieś koneksje?poznałeś na czasach w tajlandii,stał na plaży z kartonem "SBO agent" ? ....

Quote:
u agenta do ktorego mam dostep minimalna wplata to 1000$ ,a wplaty mozliwe poprzez MB

to zupełnie jak cytat z Allo Allo "Rene,skontaktuj sie z tymi ludźmi z ruchu oporu,których oczywiśćie nie znasz..."

Do góry
#1043306 - 13/03/2007 18:55 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Logan]
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
# najlepiej by było jakby wszyscy co się tak wzajemnie napinają zajęli się bukmacherką - bo to jest miejsce do tego na tym forum.
Czy Kazow ma mój e-mail czy nie - mam to gdzieś, jak będę chciał to skorzystam z jego innej oferty, czy na tym zarabia to też mnie nie obchodzi...

Polacy - taka mentalność - za granicą nigdy bym nie pomógł Polakowi, bo w "nagrodę" co najwyżej w ryj mógłbym dostać..

Każdy kombinuje jak może, a jak ktoś nie potrafi to krzyczy ile wlezie ... Wogóle to forum robi się ostatnio mocno nieprzyjazne.

Do góry
#1043322 - 13/03/2007 18:58 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Kacpro]
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
Originally Posted By: Kacpro

Quote:
u agenta do ktorego mam dostep minimalna wplata to 1000$ ,a wplaty mozliwe poprzez MB

to zupełnie jak cytat z Allo Allo "Rene,skontaktuj sie z tymi ludźmi z ruchu oporu,których oczywiśćie nie znasz..."

Dobre \:D ale tak ten azjatycki rynek działa \:\)

Do góry
#1043392 - 13/03/2007 19:10 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Kacpro]
lauren25 Offline
stranger

Meldunek: 19/02/2007
***!Kumpel ma tam konto otworzoone przez agneta poznanego na zagranicznym forum!Pierwsze co go przerazilo to waluta w jakiej ma konto:rupia indonezyjska!Drugo,ze zmienili soft i aby cokolwiek postawic to musi dokonac kilku obliczen,w tym przeliczyc wszystko na rupie co jest bardzo irytujace zwlaszca jak sie spieszy!Na maila odnosnie zmiany sposoby wyswietlania kursow nie otrzymal odpowiedzi oczywiscie!Na temat wyplat to nie mam pojecia bo wszystko przegral(wplacil 300$)!Ogolnie powiedzial,ze zenada a te przeliczemnia to w ogole go dobily!Podobno mozna wybrac normalna walute otwierajac konto bez udziualu agenta ale minimalny depozyt wynosi wtedy 2000$!
Pointbet nie jest prawdziwym azjatyckim bukiem tak? A game2bet tez nie byl prawdziwym azjatyckim bukiem bo tam chyba nie bylo tak latwo sie dostac z tego co pamietam a zwineli interes?

Do góry
#1043394 - 13/03/2007 19:11 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: lauren25]
lauren25 Offline
stranger

chodzi o buka ktorego reklamowal kazow w pierwszej czesci

Do góry
#1043401 - 13/03/2007 19:12 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: lauren25]
lauren25 Offline
stranger

sorki,ze nie w temacie ale Conrad(bardzo slusznie)zamknal temat o tym dziwactwie azjatyckim wiec nie mialem gdzie tego napisac!

Do góry
#1043492 - 13/03/2007 19:28 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: lauren25]
Latający II Offline
addict

Meldunek: 03/05/2004
Najciekawsze jest to, że strona nadal działa, dalej są gratulacje dla jakich tam Cingcianciołów z delty Mekongu, że wygrali po ileś tam tysięcy $ w kasynie. Czy prawnie nikt nie może zamknąć strony? Bo jak widać oni chyba nadal liczą na depozyty. Przecież to jawne złodziejstwo.

Do góry
#1043597 - 13/03/2007 19:46 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Latający II]
Izajasza53 Offline
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3

Meldunek: 11/07/2005
W wysłałem skan wypłaty i dopwiedzieli:
"Dear Valued Guest, Thank you for contacting Pointbet Customer Services Team. We have received your message and our Customer Support Team will reply to your correspondence as soon as possible. Thank you for your kind patience. Best Regards, Customer Service Team http://www.Pointbet.com We will handle your account with complete security, discretions and integrity. Our aim is to ensure that this commitment is delivered clearly to our customers."

Jeśli dobrze rozumiem to przez tlanslator to mam się z czatem skontaktować?

Do góry
#1044614 - 13/03/2007 22:54 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Izajasza53]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Originally Posted By: Sphinx
W wysłałem skan wypłaty i dopwiedzieli:
"Dear Valued Guest, Thank you for contacting Pointbet Customer Services Team. We have received your message and our Customer Support Team will reply to your correspondence as soon as possible. Thank you for your kind patience. Best Regards, Customer Service Team http://www.Pointbet.com We will handle your account with complete security, discretions and integrity. Our aim is to ensure that this commitment is delivered clearly to our customers."

Jeśli dobrze rozumiem to przez tlanslator to mam się z czatem skontaktować?

napisali tylko, ze otrzymali Twoja wiadomosc i odpisza jak szybko to mozliwe

Do góry
#1044950 - 14/03/2007 06:16 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: yaaho]
Jakubosiu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/01/2004
Swego czasu miałem wpłacić tu pieniądze widać dobrze zrobiłem \:\) że nie wpłaciłem \:D

Do góry
#1045008 - 14/03/2007 08:07 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Jakubosiu]
kazow Offline
Carpal Tunnel

nie jestem Agentem SBO, to jest juz nielegalne w Polsce, Agentem jest gosc z Azji, ale ja juz nie oferuje zadnego dojscia do niego

Do góry
#1045041 - 14/03/2007 08:48 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: kazow]
lauren25 Offline
stranger

Bardzo dobrze,ze nie oferujesz juz!Mysle tak w ogole,ze za duzo chetnych nie bedzie zeby skorzystac z tego dziadostwo w ktorym trzeba spedzac mase czasu na przeliczaniu kursow i miec walute w jakis rupiach a jak sie wysle maila grzecznie z prosba o zmiane wyswietlania kursow to nawet nie odpisza chamy azjatyckie!Zreszta co tu dozo gadac pewnie wczesniej czy pozniej to dziwadlo podzieli los pointbetu i game2bet!oczywiscie nwtedy tez beda teksty,ze to nie jest prawdziwy azjatycki buk oraz,ze jak sie ma kase u firm brytyjskich to tez nie ma pewnoscie,ze nie zwieja tylko tak sie sklada,ze nie przypominam sobie zeby jakas sie zwinala z srodkami graczy!

Do góry
Strona 10 z 12 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 >

Moderator:  rafal08