Strona 3 z 12 < 1 2 3 4 5 ... 11 12 >
Opcje tematu
#1039738 - 12/03/2007 16:51 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
sports Offline
addict

Meldunek: 27/09/2005
kazow.... nie grasz, nie pracujesz dla bukow, nie reklamujesz ???
i chcesz powiedziec ze robisz to wszystko dla graczy ??? to powiedz chociaz czemu "pomagales" akurat w sprawie pointbetu ??? chyba ze tak sie wylosowalo ???

urzadzajac jakies konkursy napewno miales z kims od nich kontakt i napewno nie ze sprzataczka...

pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#1039755 - 12/03/2007 17:01 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: moonlight]
papa_smerf Offline
addict

Meldunek: 11/01/2006
Originally Posted By: moonlight

Dlatego granie w necie niesie ze sobą pewne ryzyko u każdego buka. Do każdej firmy trzeba podchodzić z ograniczonym zaufaniem i stale obserwować co się dzieje wokół. Nie grałem w pointbet ( a chciałem na początku roku tam uderzyć ), ale z tego co można było przeczytać, że Ci co szybko zareagowali to jeszcze wypłacić zdążyli ...

nie tylko w necie !!! takie ryzyko bankructwa masz wszędzie, nawet u naziemnych, STS se powie ze zbankrutowal i ze nie pokryje kuponów, to co? budżet państwa zapłaci za to ? haha

bezpiecznie to jest tylko w moneybookers itp, gdzie kontroluje FSA i musi byc minimum tyle kasy odłożone u nich, zeby wyplacic klientom bilanse kont.

Do góry
#1039759 - 12/03/2007 17:02 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
Sobol Offline
old hand

Meldunek: 02/03/2007
Moze mi ktos odstapic freebeta czy tam voucher na 10$ do pointbet?

Do góry
#1039763 - 12/03/2007 17:03 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: moonlight]
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
I jaki z tego wniosek - granie jakichkolweik XXX buczków jest o kant d... potłuc- co że dadzą ci bonus 100%??? - ktory zresztą z reguły szybko roztrwonisz?
Jak jesteś dobry w tym co robisz graj u wiarygodnych - z kilkuletnią (kilkunastoletnią) przeszłością w tym co robią - gwarantuję - że tak buk - już tyle skubną - że nie grozi mu nbankructwo - ale i te słowa = 99% prawdy - bo każdy może kiedyś zbankrutować - tylko prawdopodobieństwo jest zdecydowanie mniejsze.
Ja miałem (mam konta) - w ok. 10buczkach i nie koniecznie tych które oferują najlepsze warunki kursowe.
***ło mnie co chwila pisanie o porawki w źle rozliczonych zakladach - bukmacherka powinna należeć do przyjemności - a nie do ciągłych stresujących spięć z bandziorami - mi stres wynikający z przebiegu meczu po jego obstawieniu wystarczy.
Na koniec motto - dla wszystkich szukających wrażeń u nowo powstających buczków:

"Czegoś biedny? - boś głupi" ;\)

Do góry
#1039769 - 12/03/2007 17:05 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: sports]
Marcin Offline
addict

Meldunek: 14/04/2004
Troche mnie skubneli, troche bolalo, nie powiem.
Ale do tych co tak neguja granie w takich firmach - mogac przeunac czas 2 lata wstecz - wszedlbym do nich raz jeszcze.
No risk - no profit.

Do góry
#1039770 - 12/03/2007 17:05 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
Originally Posted By: papa_smerf
Originally Posted By: moonlight

Dlatego granie w necie niesie ze sobą pewne ryzyko u każdego buka. Do każdej firmy trzeba podchodzić z ograniczonym zaufaniem i stale obserwować co się dzieje wokół. Nie grałem w pointbet ( a chciałem na początku roku tam uderzyć ), ale z tego co można było przeczytać, że Ci co szybko zareagowali to jeszcze wypłacić zdążyli ...

nie tylko w necie !!! takie ryzyko bankructwa masz wszędzie, nawet u naziemnych, STS se powie ze zbankrutowal i ze nie pokryje kuponów, to co? budżet państwa zapłaci za to ? haha

bezpiecznie to jest tylko w moneybookers itp, gdzie kontroluje FSA i musi byc minimum tyle kasy odłożone u nich, zeby wyplacic klientom bilanse kont.

Z przepisów Moneybookers :

9.4. Klient przyjmuje do wiadomości, że środki zdeponowane na koncie Moneybookers nie są objęte Systemem Gwarantowania Usług Finansowych (FSCS), oraz że Moneybookers nie jest członkiem żadnej organizacji, która dokona rekompensaty środków zdeponowanych na koncie Moneybookers w przypadku, gdy Firma okazałaby się niezdolna do wypełnienia roszczeń finansowych wynikających z jej działalności.

Jeszcze jest fajniejszy punkcik .. ale na razie nie mogę go znaleźć ... Moneybookers jest najbardziej niepewne ...

Do góry
#1039775 - 12/03/2007 17:07 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: KRAJAN]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
Originally Posted By: KRAJAN
I jaki z tego wniosek - granie jakichkolweik XXX buczków jest o kant d... potłuc- co że dadzą ci bonus 100%??? - ktory zresztą z reguły szybko roztrwonisz?
Jak jesteś dobry w tym co robisz graj u wiarygodnych - z kilkuletnią (kilkunastoletnią) przeszłością w tym co robią - gwarantuję - że tak buk - już tyle skubną - że nie grozi mu nbankructwo - ale i te słowa = 99% prawdy - bo każdy może kiedyś zbankrutować - tylko prawdopodobieństwo jest zdecydowanie mniejsze.
Ja miałem (mam konta) - w ok. 10buczkach i nie koniecznie tych które oferują najlepsze warunki kursowe.
***ło mnie co chwila pisanie o porawki w źle rozliczonych zakladach - bukmacherka powinna należeć do przyjemności - a nie do ciągłych stresujących spięć z bandziorami - mi stres wynikający z przebiegu meczu po jego obstawieniu wystarczy.
Na koniec motto - dla wszystkich szukających wrażeń u nowo powstających buczków:

"Czegoś biedny? - boś głupi" ;\)

No dokladnie to samo napisalem strone wczesniej ;\) Calkowita zgoda...

Do góry
#1039781 - 12/03/2007 17:08 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: KRAJAN]
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

sporo mi wycięlo z posta dzięki jednemu niecenzuralnemu slowu - ktore tu nie miało być jako wulgarne - ale nie chce mi się ostwarzać - chodzilo o Bwin i betako - ale dla mnie to już przeszłość?
Dlaczego nikt nie skarzy się na Pinnacle, gb, Unibet czy mawet taki sentymentalny expekt lub sportingbet - bo ich egzystencja nie jest zagrożona - a przynajmniej takie jest moje zdanie.

Do góry
#1039789 - 12/03/2007 17:10 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Eska]
mankiet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2001
dlatego betfair...i juz rozwijaja zakladke multibets..czekam jeszcze na multi tenisa...oni nie zbankrutuja \:\)

Do góry
#1039792 - 12/03/2007 17:11 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Marcin]
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Marcin
Ale do tych co tak neguja granie w takich firmach - mogac przeunac czas 2 lata wstecz - wszedlbym do nich raz jeszcze.
No risk - no profit.

marcinku - to ja coś ci powiem z życia wzięte - nie ma ryzyka nie ma profitów.
Ok. 5 lat temu mój kolega wychodził z zalożenia - jest ryzyko jest zabawa - teraz ok. 1 roku po rozwodzie - zostawił żonę z 2-ką dzieci - fajnie sobie i jej uporządkował życie - a wszystko wyszlo przez imprezę i takie tam sobie jest ryzyko są profity - i tu faktycznie ryzyko bylo owocne

Do góry
#1039794 - 12/03/2007 17:12 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: KRAJAN]
papa_smerf Offline
addict

Meldunek: 11/01/2006
podobno betway ma też duże problemy...

Do góry
#1039796 - 12/03/2007 17:12 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Izajasza53]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: Sphinx
Originally Posted By: rafal08
ja mysle Sphinx,ze to ty ich wykończyłeś tymi wygranymi w konkursach ;\)

nie tam. Akurat ja tam nigdy nie wpłacałem ale akurat na ostatnią edycje konkursu PB (bo już pewnie nie będzie ) wpłaciłem 100$ z kieszeni bo w regulaminie był fajny pkt. \:\)
I chyba nic sie nie da uratować. \:\(

Wygrales przeciez z 7 razy ten konkurs, teraz nie bedziesz juz mial co wygrywac \:\(

Wspolczuje ludziom ktorzy umoczyli tam kase, naprawde buk byl chwalony i chwalony, glownie slyszalem jedno, dla tych ktorzy graja mocno, cale szczescie ze do grania mocno wybralem Pinnacle... Naprawde jestem lekko zszokowany ze pointbet padl

Do góry
#1039810 - 12/03/2007 17:15 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: connor]
sports Offline
addict

Meldunek: 27/09/2005
papa smerf co to tzn ....podobno?

Do góry
#1039843 - 12/03/2007 17:24 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: KRAJAN]
Marcin Offline
addict

Meldunek: 14/04/2004
Originally Posted By: KRAJAN
Originally Posted By: Marcin
No risk - no profit.

marcinku - to ja coś ci powiem z życia wzięte - nie ma ryzyka nie ma profitów.
Ok. 5 lat temu mój kolega wychodził z zalożenia - jest ryzyko jest zabawa - teraz ok. 1 roku po rozwodzie - zostawił żonę z 2-ką dzieci - fajnie sobie i jej uporządkował życie - a wszystko wyszlo przez imprezę i takie tam sobie jest ryzyko są profity - i tu faktycznie ryzyko bylo owocne

Wg mnie kiepska dygresja

A swoja droga to jesli ktos lubi virtual betting to w Poincie nadal mozna obstawiac. Jesli ktos jest przypisany do www1 to faktycznie po zalogowaniu przekierowuje na kolejne logowanie.
Ale wsytarczy w tym momencie www przeklepac na www1 i jest sie zalogowanym i mozna "grac".

Do góry
#1039871 - 12/03/2007 17:33 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: Marcin]
aha' Offline
member

Meldunek: 05/12/2006
Rzeczywiscie Marcin - zrobilem tak jak napisales i konto sie pojawilo. Oni w tym PB sa nienormalni - juz sam fakt dzialania tej strony na takich zasadach wskazuje na ich profesjoanlizm

Do góry
#1039892 - 12/03/2007 17:42 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: mankiet]
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Originally Posted By: mankiet
dlatego betfair...i juz rozwijaja zakladke multibets..czekam jeszcze na multi tenisa...oni nie zbankrutuja \:\)

Akurat na jakiś nadzwyczajny rozwój multibets na betfair nie liczyłbym, a to dlatego, że w tego typu kuponach zakładasz się z serwisem, a nie innym użytkownikiem i ryzyko serwisu musi być odpowiednio "zabezpieczone".
Proponowane kursy po "zlepieniu" kilku zakładów są bardzo asekuranckie ze strony betfair i dlatego raczej nie będzie to jakaś nadzwyczajna oferta. Chyba, że z czasem, po nabraniu wprawy i nabiciu kabzy również z tej działalności, betfair obniży trochę "przeliczniki Karola". \:\)

Tak czy inaczej singielki i akumulatorki z giełdy górą. A przykład pb potwierdza, to co propaguję od lat - 90% budżetu na giełdzie, reszta u kilku liderów (Pinnacle, canbet, vc czy nawet Unibet).
Sam też wtopiłem przysłowiową "stówę" za sprawą tych skośnookich poparańców, ale to nauczka na przyszłość, że jeśli masz nawet najdrobniejsze przesłanki by nie wpłacać do danego buka, to powinny to być wystarczające okoliczności by ... wpłacić gdzie indziej. \:\) Nie odkrywam tu żadnej Ameryki, tak samo jest z typami - jeśli z 5-6 wiarygodnych źródeł wynika, że należy grać np. over, a jedno wiarygodne źródełko mówi odwrotnie, to ... zabieram się za analizę innego meczu. \:\)

Nie ma jak "żywy" kuponik z profa i czy innego sts-a - tu kasa jest pewna :D.

Do góry
#1040040 - 12/03/2007 18:26 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: kurson]
stańczyk Offline
journeyman

Meldunek: 05/12/2004
pragnę przypomnieć wszystkim narzekanie na SBR, a jednym z powodów było to że taki zajefajny buk jak Pointbet miał tam ocenę D. Jak się okazało, SBR miał rację - i tu wypada jednak wyciągnąć wniosek: może nie każda firma która ma A na SBR jest jest warta tego A, ale na pewno jest przynajmniej przyzwoita. Z drugiej strony, jeśli buk ma ocene typu D, to znaczy że warto 2 razy pomysleć czy warto wpłacić tam cokolwiek-

Do góry
#1040222 - 12/03/2007 19:12 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
BAHmVIP Offline
addict

Meldunek: 25/02/2006

Emisja e-pieniędzy jest 'uregulowaną działalnością' w ramach Financial
Services and Markets Act z 2000r. Moneybookers Ltd. podlega przepisom
brytyjskiego regulatora usług finansowych FSA. Saldo Państwa konta
Moneybookers jest chronione przepisami pod względem wymogów
dotyczących kapitału, płynności oraz regulowanego kursu walutowego.
Jesteśmy zobowiązani do przechowywania środków otrzymanych w zamian
za e-pieniądze w uprzednio zdefiniowanych, mało ryzykownych aktywach
i posiadania w każdej chwili wystarczającej ilości płynnych środków do spłaty
wyemitowanych e-pieniędzy. Jesteśmy prawnie zobowiązani do
poinformowania naszych klientów o następujących kwestiach:
(1) nie stosowaniu schematu kompensaty za usługi finansowe (FSCS)
do środków przechowywanych na koncie Moneybookers;
(2) jeśli Moneybookers Ltd. stanie się niewypłacalny, środki przechowywane
na kontach Moneybookers mogą stać się bezwartościowe lub bezużyteczne;
(3) w konsekwencji, jeśli Moneybookers Ltd. będznie niewypłacalny,
mogą Państwo stracić środki przechowywane na koncie Moneybookers.

_
[_]
Zaznaczenie tej kratki oznacza przyjęcie do wiadomości powyższego ostrzeżenia.
Nie przyjęcie do wiadomości tego ostrzeżenia oznacza
możliwość dalszego korzystania z Moneybookers,
ale saldo konta nie może przekroczyć GBP 1000
lub tej samej kwoty w walucie jaka zarejstrowali Państwo swoje konto.

Do góry
#1040327 - 12/03/2007 19:37 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: BAHmVIP]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Krajan za dużo o bukach to sie jeszcze nie nauczyłeś.
Profity które mozna czerpać z "egzotycznych" buków w pełni pokrywają ryzyko. Oczywiście trzeba trzymać ręke na pulsie, i zdecydowanie szybko wycofywać większe sumy pieniędzy.

Zpointbetem miałem szczęście, jakoś nigdy nie założyłem tam konta. POwód? cały czas czekałem na jakąś fajną promocje z ich strony. Na szczeście sie nie doczekałem \:\)

ps. apropo wiarygodności pointbetu - juz w czerwcu 2006 gdy mieli promocje podczas mistrzostw świata , sporo osób narzekało że bezczelnie oszukują z tym bonusem

Do góry
#1040364 - 12/03/2007 19:45 Re: Pointbet-zlodzieje [8] [Re: papa_smerf]
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
[quote=moonlight]

\:\) ale fajny przyklad podales prof sts milenium totomix maja sie dobrze i nie ma takiej mozliwosci zeby zbankrutowaly ciagle sie rozwijaja coraz wiecej punktow jest i bardzo duzo grajacych a spytaj sie kogos tam kto gra przez net ?? Powiem krotko grajacych u naziemnych jest sporo a w necie graj nieliczni bardzo maly odsetek taka jest prawda

Do góry
Strona 3 z 12 < 1 2 3 4 5 ... 11 12 >

Moderator:  rafal08